31

Анонимен

преди 9 години

Борисов да намери и пари да си оправи Цариградско Шосе. Тоя корумпиран асфалт издържа 5 години и стана на дупки...Клета Майко България...

30

Анонимен

преди 9 години

България по времето на СССР беше малка ШвейцарияВ момента Е по зле от Конго сравнете икономическият ръстеж и инфраструктурите на двете Републики

29

Къде

преди 9 години

ще ги намери,освен в собствения си джоб!

28

Анонимен

преди 9 години

И как ще се смири?

27

до исмаилка

преди 9 години

Досега не съм чул или видял някой от твоето племе да плаща каквото и да било

26

info.

преди 9 години

Да даде от четирите млрд. които ги има,нали е милиардер.

25

Анонимен

преди 9 години

Аз питам,каде е църквата в този случай(става въпрос за социалната дейност в държавата)каде е БПЦ,която има капитал 'ПЕТ МИЛИАРДА ЕВРО'.На мен лично ми е трудно да си представя такава сума.Но като се замислих си дадох сметка,че наистина БПЦ е най богатата институция в България.

24

...

преди 9 години

golemi trevogi sa,

23

rb

преди 9 години

hm, nali cherkvite i djamiite sa izvan bg darjavata? danatsi za sgradi i pechalbi i taksi smet ne plastat?ili?aaaa, religioznite hramove ste stavat bg darjavni i ste plastame i bg religiozen danak?!

22

Дядо Петър

преди 9 години

Две ченгета.А държавата и църквата бяха сдушени през всичките години на комунизма.След като достолепните сановници бяха унищожени.И на тяхно място дойдоха ченгетата.Така че сега няма нищо ново - червена *** навсякъде.

21

Анонимен

преди 9 години

Тия в Симеоново да не са имали навремето и час по Богословие ?

20

Анонимен

преди 9 години

Тоя и ходжата май пак ще ходят Февруари в Правителствена болница да баят против страх на Тиквата.

19

Исмаил до 26

преди 9 години

Първо .ДПС не ме интересува.Джамиите и църквите не трябва да се кърпят с държавния бюджет. И моите данъци не са за "(твоите данъци и кафе на можеш да си купи човек) да си купиш кафе а за общото благо на християни,мюсюлмани,будисти, католици и т.н.

18

избирател-безпартиен

преди 9 години

Исмаиле, така като чета с твоите данъци и кафе на можеш да си купи човек . А ДПС крадеше пари за ремонт и строеж на джамии с благословията на БСП-ДС . Миришеш от километри на червен *** .

17

Исмаил

преди 9 години

От къде на къде с нашите пари ще се ремонтират църкви?И ние плащаме данъци.А вероизповеданията имат имоти имат бизнес който не е облаган с данъци та и държавни пари да се наливат в църкви.В конституцията е записано "вероизповеданията отделно от държавата"

16

Анонимен

преди 9 години

Родена съм и живея близо до Александър Невски. Църквата винаги е била в перфектно състояние при ония лошите комунисти. От 10-15 години е с разбити плочки дори и вътре, просто жалка работа .

15

Анонимен

преди 9 години

Знам че от всяка строителна дейност взима от 30 до 50% , но ми се иска да вярвам че го прави за добро. В противен случай Господ ще го накаже, че и до църквата стигна с рекета.

14

Анонимен

преди 9 години

Црквата в село Камено Поле която е от времето на Римската империя още също има нужда от рестъврация но понеже е в едно забутано село никой не се заема и да я погледне а е уникална. Съветвам всеки който обича такива исторически места да я посети. На нея от вътре все още личат нарисуваните икони на светци. Иманярите измъкнаха разкопавайки я най безсрамно камари със злато като се започне от златни монети и се свърши до златни кръстове. Невероята е.

13

Анонимен

преди 9 години

Орешарски беше заявил, че ще дава пари само за джамии.Затова браво на Бойко Борисов че помага на нашата църква.

12

Анонимен

преди 9 години

Къде ще търсиш бе баце.Искам да ти подскажа, най-лесно е да се обадиш на Цветелина Бориславова, тя има доста парички, и всичките са изкарани с честен труд, а не с далевери и измами, както Плевнелиев и Прокопиев например.....И не са за сметка на бедните хорица, които и зеления ток на Цветелина не мога да си платят дажеИ както се вижда доста овце гласпоподаватели вярват, че това е точно така