15

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

хаха абе какви крушки бе,това не са крушки а стъкларски изделия направени в форма на крушкиНай ясно се вижда на снимка 6. Да сте виждали крушка с дебелина на стъклото 1 см???по слаби журналисти не сме имали от 681г.

14

Анонимен

преди 9 години

Авторът много буквално е приел информацията :) Тук идеята с крушките е да се направят интересни провокиращи творческо мислене снимки. А не да си държа подправките в тези отровни и лесно чупливи стъкла!

13

tony

преди 9 години

Imam 23 kRuskin ( ceski ) za ishvirlene. ima li koy da gi pribere ot knotty era?

12

Йода

преди 9 години

А на снимка 5 с какво ли е изрязан отвора? С лазерен меч?Пейчева, купи си машина за мачкане на дипломи, че хартията е много твърда и ще ти драска...

11

Hahaha

преди 9 години

do 4: To i moskvich treeshe da e avtomobil, ama se okaza prevozno sredstvo s komunist vutre. Razbirash gi i ti opredeleniqta..

10

Светла

преди 9 години

До там ли я докарахме?!

9

кольо Халогена

преди 9 години

Изкупувам Стари Крушки,Луминицентни Лампи и др.

8

Сократис

преди 9 години

Да се използват изгорелите крушки за съхранение на сол,други подправки или дражета бонбони е противопоказно и се чудя защо се рекламира подобна глупост...Първо преписалите статията информираха ли се от компетентни лица какви вредни окиси се наслояват по вътрешността на стъклото които с нищо не могат да се премахнат? Попитаха ли някой лекар токсиколог как ще се отрази на организма храна престояла в подобен съд?

7

11

преди 9 години

Половината неща само са направени да приличат на крушки, но иначе е свежарско :)

6

Анонимен

преди 9 години

Безспорно е креативно, но малко граничи с вехтошарството и плюшкиновщината.

5

Анонимен

преди 9 години

Това на снимка 4 не виждам как ще стане....Аз в нормална малка вазичка като сложа по-дълги цветя и пада,тези кръгли крушки как ще стоят прави...

4

Анонимен

преди 9 години

"Замисляли ли сте се колко крушки за лампи сте изхвърлили досега? Изглежда, че това е било грешка, защото има креативни начини, които да превърнат *** в полезна вещ."Грешка е да изхвърлям елетроника, тъй като в платките й има ценни метали като платина, паладий, злато и сребро. Не считам за грешка, че не съм превърнал дома си в сметище, колекционирайки всичкия си ***.

3

23

преди 9 години

До HahahaТи не можеш да пишеш на български, ама поправяш хората. Крушка си е крушка. Лампа е осветителното тяло с все крушката. Няма да почна да викам лампа на крушката, щото някакви тийнейджърчета в нета мразят Русия. Сеш ли се?!

2

Хах

преди 9 години

Ами живак викате да си разсипем по главите ли?

1

Hahaha

преди 9 години

Krushki ima v Rusiaa, matriale, belite hora mu vikat - lampa!