60

МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ

преди 9 години

Хайде хафте лефте сокерез ;)) Пуздравявъм цялото форум с празника ни Банго Василий! Казвайтъе си хадресите да идваме да ви сурваками с Айшету и с чаветата ;)))))

59

МОМЧЕ КАТУНАРЧЕ

преди 9 години

Хаха ама че смешно! Тоя като излезе и ппознайте какво ще стане. Сещате се нали така ?????

58

не съм шарли

преди 9 години

Шепа богохулници и толерасти дадоха възможност на ХАМ службите да изработят най-голамата ПР акция на всички времена.-Разхадите: 3 *** *** насочени да убият 10 *** други *** + 6-7 косвени жертви и 1 следовател.-Приходите: ПР на века , Оланд ще запази властта си , консолидация на ЗОМБИленд ЕС , отклоняване на вниманието от Урина и търгвските войни ,, а има и още.Домбас - на ден повече жертви, за Сирия няма нужда от сравнение.

57

не съм шарли

преди 9 години

Шепа богохулници и толерасти дадоха възможност на ХАМ службите да изработят най-голамата ПР акция на всички времена.-Разхадите: 3 *** *** насочени да убият 10 *** други *** + 6-7 косвени жертви и 1 следовател.-Приходите: ПР на века , Оланд ще запази властта си , консолизация на ЗОМБИленд ЕС , отклоняване на вниманието от Урина и търгвските войни ,, а има и още.

56

Анонимен

преди 9 години

Ако в българското наказателно право имаше такъв член за оправдаване на тероризма, почти всички русофили щяха да отидат в затвора, заради оправдаване на руския тероризъм в Украйна по българските медии.

55

Анонимен

преди 9 години

Хаха добре дошъл повод , сега е време да градим фашизъм - франсе !

54

Анонимен

преди 9 години

Да очакваме в скоро най новата длъжност. Еврокомисар на мисълта. Може и по едно чипче. Ей така в мозъчето, че да не ни минават еретични мисли.

53

Ime

преди 9 години

Фашизмът настъпва с тиха стъпка. И тия ще ми прокламират свобода на словото. Долни лицемери!

52

светата инквизиция

преди 9 години

В действие

51

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSосвен че Доган ги предаде тримцата друго няма общо а в килийката лежа за да му се опази прикритието

50

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 70През 1987 г. е арестуван и Ахмед Доган, който лежи в килия за осъдени на смърт. Дали е вярно, че това е свързано с разследванията по атентатите и той е осъден за атентата, както се твърди в някои сайтове , няма безспорни данни.На 25 април 1988 г. 3-та терористи са осъдени на смърт. След няколко месеца присъдата е потвърдена от Държавния съвет на НРБ и те са екзекутирани. Помагачът им е осъден на 6 години затвоp. След политическите промени, помагача е освободен и реабилитиран.

49

23

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSАхмед Исмаилов Ахмедов е политически затворник, затворен точно от БКП за терористична дейност, но в медиите това не се споменава. Там се говори само за агентурното му минало.

48

Зелката

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSСега ББ и ЦЦ са с по .- големи...конци... Ако не вярваш, питай ДП...

47

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 23Какво за Дога, та той си е кадър на БКП -ДС

46

Зелката

преди 9 години

До 23Един дърпа конци, друг си драпа...конеца...*** за зеле не става от тая нация!

45

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До Анонимен 57Има смърни присъди, в това съм сигурен. То не е трудно да се провери, сега поне информация бол.

44

23

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSАхмед Доган е жив и здрав. Даже дърпа конците на държавата, но не виждам да се възмущаваш. Все комунистите виновни.

43

Анонимен

преди 9 години

До 42Крайните идеолози си приличат по тактики.

42

Чукаманонимни

преди 9 години

До АнонименАз поне си знам произхода, а ти сигурно и родителите си не познаваш!

41

Лимончето

преди 9 години

До Оцет на вкусДали ще дарят парите от продажбата на изданието за разликата от 60 хиляди до 3 милиона?Ако не го направят, значи всичко е лъжа и измама и то с цената на няколко живота!