64

ДА

преди 9 години

До ЕСДа не забравяме Австрия!

63

dsadas

преди 9 години

franciq da si priznae genocida nad musulmanskiq narod v blizkiq iztok

62

Анонимен

преди 9 години

Да бе , интересно защо никой не се бори сБОКо Харам, те са не по-малко опасни?

61

Анонимен

преди 9 години

Нападат ,ама не бели и евреи !

60

ще поясня

преди 9 години

до 82Да образованието го получиха около 1989 -2000 ната година.В САЩ не се признава и ще ти струва 10 000 $ за да го защитиш.В случая трябва да се оценят учителите ,а не системата зашото и те са наемни работници!Имало е учители ,имало е и добри ученици.

59

Анонимен

преди 9 години

До ще поясняПоясни еще раз ,пожалуйста, если не трудно для ***. Тези "високи материй и дуални системи" ако ги оставим на страни, образованието, което ти е дало нов живот на теб и дъщерята в САЩ, по чугунско време (през социалните простотии) ли е получено или по демократично? И викал ли си 45 години стигат, стигат времето е наше? :))

58

ще поясня

преди 9 години

до 78ще поядня специално для ***:Образованието го провалиха Социалистите с тяхното прочистване на Обществото което се нарича ФАШИЗЪМ.Не случаино некои другаре то плескат за дуални системи.Просто чети история.Аз не харесвам Социалните простотии и за това подкрепих децата си да емигрират в омразния САЩ.Не обичам социалния фашизъм и точка.ДА ЖИВЕЕ АМЕРИКА И ВСИЧКИ ВМИГРАНТИ МРАЗЕЩИ СОЦИАЛНИЯ ФАШИЗЪМ НАРЕЧЕН СОЦИАЛИЗЪМ!

57

Анонимен

преди 9 години

Най-застрашени от ислямизация страни в Европа са Босна (с 42 % мюсюлманско население), Македония (35 %), Кипър (20 %, вече се разпадна на Северен турски Кипър), Черна гора (20 %), България (18 %). Ислямски държави в Европа с повече от 50 % мюсюлмани вече са Албания (80%) и Косово (70%).

56

От 75

преди 9 години

До до 75Виж 77, Прошенка е доста прав. По времето на *** всички които имаха дипломи, запада ги прие на работа без да му мисли. Сега с демократичните дипломи кой хамалин, кой мияч, кой чистач. Да разбирам ли, че благодарение на чугунската диплома ти или дъщеряти сте се уредили в САЩ с работа и нов живот?

55

Прошенка

преди 9 години

До до 75АЛОООУ , СЪР , нали при така омразния ти режим се изучили децата ти и то перфектно , що си противоречиш ? И между другото се радвай , че не са се изучили през 25 годишният демократичен ад щото дипломите им нямаше да ги признаят и във Зимбабве !

54

до 75

преди 9 години

ще ти обясне разбира се.Преди години дъщеря ми както и много други завършиха с пълен отличен езикови гимназии.Другарите от ДС ги спряха да учат в омразния Запад,а в същото време пратиха техните некадърни които в последствие трябваше да управляват робите.ЗА щастие САЩ наблюдаваха и си измъкнаха който трябва,Да ЖИВЕЕ САЩ И ВСИЧКИ ЕМИГРАНТИ изгонени от родните си места!

53

Анонимен

преди 9 години

71 защо наричаш сънародниците си ***, *** и т.н. Защото не са съгласни с теб? Искаме някой да ни уважава, а ние сами себе си не уважаваме... Да обидишь е най-лесното...за това много, много акъл не е нужно. Или щото си американец трябва да ти сложим + и да ти се поклоним? Приземи се ако обичаш...

52

ЕС

преди 9 години

Най-много мюсюлмани:1. Париж - 2милиона2. Лондон -1 милион3. Брюксел -500 хиляди4. Манчестър - 300 хиляди

51

Анонимен

преди 9 години

Милошевич ги почна в Босна през 1995 г., но САЩ и Франция бомбардираха Сърбия. Сега Босна е на дъното заедно с Македония и се албанизират и ислямизират.

50

от60

преди 9 години

що пишете минуси бре ***?АЗ НАПРИМЕР СЕ ГОРДЕЯ ,ЧЕ ВНУЦИТЕ СА МИ ХАМЕРИКАНЦИ РОДЕНИ В САЩ ,а не *** милиционери на които даже и виза не дават?!Нали се досещате ,че имате и държавни заеми да връщате,нима си мислите ,че моите внуци ще ви ги опростят,*** ***?!

49

Анонимен

преди 9 години

Комунизъм заедно с покръстване на мохамеданите.

48

Прошенка

преди 9 години

До Анонимен 62АЛООУ , мистер , само в Германия са 10 милиона турци и кюрди , 5 милиона официално (прави си сметката за неофициално) във Франция и 5 милиона в Испания , само в България са около милион , а останалите 25 страни от ЕС , М ?????????????????????????

47

Анонимен

преди 9 години

САЩ и ЕС имат нужда от възродителен процес както Живков направи през 80-те и България стана най-силната страна на Балканите, Иначе ЕС и САЩ ще се ислямизират до 10-15 години. България трябва да се върне към комунизма, който забраняваше религиите заради омразата и войните.

46

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен62. Хубави думи. Високи обеждения нали така за Левски и Ботев, но в Бълрагия в момента всичко е леш. Пълен леш. Делиш не делиш, Аспарух Всичко е разпродадено що е можало да се разпродаде. То да обичаш родината не е само да се биеш в гърдите както и да е

45

Анонимен

преди 9 години

ЕС - 500мил. - 20 мил ***. Русия - 145мил. - 10мил. ***. Математика за първи клас направете си сметката сами.