19

Анонимен

преди 9 години

И кво излиза сега Няма от къде да дойдат парите за да си Оправим контрола по външната граница с ТурцияИ кво правим сега Ами Шенген по този начин Германия и Европа ще се види длъжна да оправи това което тия наши чучела ТУК не могат ПРЪМОВИЦА е Пределно ЯСНА ДАЖЕ НА ДЕЦА ПОД 6 годишна възраст 43393

18

Анонимен

преди 9 години

До инженер Ти колко акъл искаш да има една бивша машинописка и секретарка?

17

Shark

преди 9 години

НЕ НА ВТОРА, НИЕ СМЕ НА 22-РА СКОРОСТ. ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБ, МИЗЕРНИЦА

16

инженер

преди 9 години

Втора предавка се казва, не втора скорост. *** то политик.

15

ВЕЩИЦААТА

преди 9 години

ЕЙ ТАЯ ЖЕНА НЕ СЕ ОТКАЗА. НЕ ПРОПУСКА ДЕН ДА НИ УБЕЖДАВА ЗА ТОЯ ШЕНГЕН. ЯВНО ДОБРЕ СА И ПЛАТИЛИ ЗАПАДНЯЦИТЕ. САМО ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАМЕ ШЕНГЕН. ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВИ.

14

Анонимен

преди 9 години

Когато Кольо ковача, ковеше кьоравата Кунева край кладенеца, кака Кунева каза,какъв к*р Кольо,какъв кеф.

13

Анонимен

преди 9 години

Винаги съм се кефил на "маймунското" мислене!Ако тази беше толкова гадна колкото вие всички виждате, то как се е самоназначила, или излъгала тези които са я назначили, след като те винаги знаят повече от вас!Толкова сте самовлюбени, че мислейки се, че само вие виждате нещо, изпускате че то ви е наложено НАРОЧНО, допускайки грешно, че сте по-умни от тези които ви управляват!по маймунската "логика" излиза, че тези които ви управляват не знаят какво правят, а САМО ВИЕ ЗНАЕТЕ !!!

12

Анонимен

преди 9 години

България е външната граница на ЕС и не е в шенгенската зона.Франция е в тази зона.Как гарантираха сигурността на Франция?

11

А нашите тъпаци ???

преди 9 години

Шенген значи сигурност ама за западналите ***. Според правилата им талибаните остават в страните, от които са влезли в ес. пръмова е долна предателка - никаква полза нямаме от ес, шенген значи контрол

10

Анонимен

преди 9 години

Тази вместо да е в затвора отново ни управлява. Как тогава да се "оправи" РБ?

9

ни съ знай

преди 9 години

Вземи си правилата,по които щяхме да живеем,и ни освободи от присъствието си.Аман от измамници в политиката!

8

Анонимен

преди 9 години

taya nyama li nay-posle nekoy da ya mahne. stiga e petnila imeto na balgaria, stiga veche da se pokazva da plashi horata.

7

гост

преди 9 години

Тази некадърница да види цирковете ,които се разиграват в МВР,а не да плямпа празни приказки.

6

Гневен българин

преди 9 години

От много с.ирки на хора с повече власт и връзки от нея и също толкова лъжи устата на това изчадие се е изкривила.Еднаяяяяяя бесилка с по-хлабав възел за тази,че да се гърчи дълго.

5

Бакал Петко

преди 9 години

Кунева жестоко ни заблуждава. Нашата сигурност ще бъде гарантирана само когато създадем отношения с Русия да ни има доверие и да ни пусне да правим сеч на дървен материал в Коми . Всичко друго е вятър работа. Както виждам и на тебе гащите треперат, а някои могът и да ги напълни.

4

Анонимен

преди 9 години

Ден без изказване на другарката, е като яйце без сол!

3

кк

преди 9 години

Странни разсъждения от една странна дама.Оптимизмът бил "въпрос на длъжностна характеристика"!!!!А патриотизма, а европейския начин на мислене, а отговорността....Ами да ги включим всички тези "изисквания" в длъжностната характеристика на българина, и ако не отговаря на тях, вън от България.Човек не се ражда оптимист. Той се формира ежедневно и върху него влияят десетки фактора - преди всичко правилни ли са хората, определящи бъдещето на страната?С такива политици, оптимист трудно се става!

2

Гочо

преди 9 години

Шенген значи разграден двор,фитко.На фона на последните събития в Европаи следващите,които ни очакват,само Шенген ни липсва.Махни се от политиката.Вредна си.Не ни прави на ***.

1

Анонимен

преди 9 години

Кога най-сетне тая *** ще изчезне от България?