11

Анонимен

преди 9 години

Велик беше. Липсват ми добрите артисти от едно време. Сега добри няма. Примерно вижте ги така наречените комици - гола вода. Обикновено даже и не можеш да разбереш какво говорят, защото смятат за особено смешно да говорят неразбираемо. Странно е все пак, защо няма добри артисти, квл. и комици в днешно време. Би трябвало да има, но няма.

10

Анонимен

преди 9 години

Факт е, че Калоянчев нямаше равен в България. Имаше и други много добри, но Калоянчев беше сам на върха. Парцалев също беше много добър, Анастасов по своему и той. Тодор Колев никога не съм го харесвал, но някой го харесват. В крайна сметка, ако трябва да ги оценявам по десетобалната система Калоянчев го оценявам на 11 ...., Парцалев и Анастасов на 7, а Тодор Колев на 4 или 5.

9

Анонимен

преди 9 години

Парцалев си е Парцалев, Калоянчев е друг. Не ги съпоставяйте, гениални са всичките ни стари артисти.

8

Почитател

преди 9 години

ВЕЛИК!

7

до 10

преди 9 години

Глупости пишеш! Ами "Инспекторът и нощта" ,"Дом за нашите деца" и други има.

6

Истината

преди 9 години

Калоянчев беше с класи над останалите като Парцалев. Ако беше роден в САЩ, сега щеше да е много по-известен от американските известни актьори като Джак Никълсън например. Шапка му свалям на Калоянчев. Гледал съм го много пъти и когато той участваше, останалите избледняваха и Калоянчев изнасяше представлението на гърба си. Гениален е слабо казано.

5

Брайко

преди 9 години

Гениален беше Георги Парцалев а като човек бе фин и скромен и ако не беше си отишъл толкова рано,Калоянчев с бай ганьовския си манталитет щеше да бледнее пред него.Защо не отразявате годишнините на Парцалев?

4

Анонимен

преди 9 години

Последното му тъпо изказване, което сложи капак на личността му беше за Парцалев. Такова падение.

3

Алов

преди 9 години

Весело изкарване и умната ! Да не вземат да се напият !

2

Алов

преди 9 години

Къде ще го празнува? Сигурно е поканил Тошко Колев ,Парцаля и другите апапи. Да е жив и здрав и наздраве!

1

Почитател

преди 9 години

Велик актьор . Нека почива в мир , няма да бъде забравен.