48

емо

преди 9 години

винаги когато българия е имала вземане- даване със запада това се превръща в национална катастрофа.разликата е че вече в сегашните отношения е провинция а не държава.затова да но русия и светът сложат край на западните престъпници, за да живнем и ние

47

Тервел Рилски

преди 9 години

За жалост, България наистина се превърна в държава без самостоятелна политика, явявайки се безгласен придатък на ЕС! Българските политици не умеят да защитават националния интерес, от което се получи така, че българският народ да тъне в социално-икономическа мизерия. България трябва да бъде равностоен член на Съюза, но за целта е нужно българите да излъчат компетентен политически елит, който достойно да ги представлява! Русия също трябва да бъде съюзник на България и то основен!

46

Анонимен

преди 9 години

daiti potoka tukq ua

45

Анонимен

преди 9 години

be nideiti be.iskami nii pak da sme kum rusnaciti.to tui Ivropata lo6u I gei puk to tui rusiqta gotinu I ibe ot drugiq pol

44

бореца

преди 9 години

Не можахте да разберете че Южен поток в този си вид е мъртъв!Руснаците си спестяват около 4-5 млрд$ от морският участък който е най-скъп!Едно е да положиш 960 км през най-дълбоката част на Черно море а друго 350 км на дълбочина 300 м няма нужда да строиш сухоземна част която да минава по-съвсем ново трасе а друго е да разшириш съществуващо такова!А и като добавим и малко политика всичко си идва на мястото!Искам да ви кажа че за нас е много лошо когато Турция и Русия играят насреща ни!

43

Анонимен

преди 9 години

Не може да се съживи мъртвец.Тъпака Борисов направи всичко възможно този проект да не се случи,за да угоди на САЩ,сега се прави,на ни лук ял ,ни лук мирисал.Пълен ***!

42

...

преди 9 години

Бре казано на най-простичък език на нас и руснаците ни го начукват и американците ни ги начукват! Сега ни остава да видим къде е по-голям и къде по-малко боли!

41

стоян петров

преди 9 години

Вие да не сте деца, че се занимавате с измислиците на руснаците? Още 2008 г. писах-големите руски енергийни проекти са големи руски празни приказки!

40

Случаен

преди 9 години

Приятели, и аз знам за Южен поток толкова, колкото и вие. Т.е. - НИЩО КОНКРЕТНО. Но някак ми се струва, че тръбите ще стигнат до Европа дори и да не минат през България. Ами да погледнем картата. Руснаците просто си спестяват 700 км. полагане на тръби в Черно море. Минават през Турция (която помага в строежа), после през Гърция и от там може да свие на север през Македония. После е ясно - със Сърбия никакви проблеми и т.н.

39

Анонимен

преди 9 години

Касъв шистов газ?!. Само това ни липсва още. АМЕРИКАНЧЕТО НА 15-ТИ ЗА ТОВА ЛИ ЩЕ ИДВА?

38

Анонимен

преди 9 години

predatelite rusofili se aktivizirahe poslednite meseci.rublata pada I bratu6kite napirat ot vsqkude da lapat.prpaganda za Patoka za da izto4at miliardi ot bude6tite pokoleniq v BG

37

Анонимен

преди 9 години

Днес така, утре като дойде Кери ще се извърти пак опашката - то и на руснаците не им е лесно с шизофреничната политика на ЕС да се занимават...

36

Анонимен

преди 9 години

porednata statiq ot ruskiq pe4at da podhranva balucite v BG.Marsh ot BG s tiq trabi!

35

Анонимен

преди 9 години

Газ пак ще отиде до Австрия !През Турция ,Гърция - Италия .От Италия - Австрия !Сече не ги интересува повече България !!

34

Анонимен

преди 9 години

Бойко е такъв *** , че ще ви остави и без ток ???

33

Анонимен

преди 9 години

За мен това са едни несериозни хора и не заслужават да ръководят ЕС!

32

БМ_21 Град

преди 9 години

Бат`Бойко усеща в какво блато се оказахме, стремейки се да бъдем най-верен сателит на чичо Сам, огромни загуби и възможно най-лоши отношения с Москва! Едва ли той вярва, че Ю.П. ще бъде възобновен, по-скоро се стреми да пооправи връзките с Москва, идва 2017г., когато трябва да бъдат спрени 5 и 6 блок на Козлодуй, ако "Росатом" не разреши продължаване на експлоатацията, а това означава катастрофа с цената на тока -увеличение на ценита с 250-300"%, което ще го превърне в лукс!

31

Анонимен

преди 9 години

До АнонименГлупак, това е бизнес, изгодно - не е изгодно, само!

30

Registriran

преди 9 години

А защо ЕвроГейският не реанимира някой умрял, по лесно и по реално е, тия направиха и невъзможното да унищожат Южен поток, и сега имитират дейност.

29

Анонимен

преди 9 години

Тъй де Южен поток умря, да живее Южния турски (анадолски) поток! Е сега малко по-скъпо ще е *** нали сме ГОУЕМИ!