60

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 66Глей кво пишеш бе брато! Кви ислямофоби кви 5 лв.?

59

Анонимен

преди 9 години

Дя, но небихме тръгнали да *** глави !!! Тука е разликата между нормлано мислещия човек и ислямофобите ;)

58

бб

преди 9 години

Седя и се чудя как ли би реагирал някой от пишештите тук ако гледа карикатура , на която чалмалия си бърше зад..ка с националния ни флаг.Дали ще се залива от смях? Сигурно ще има и такива, но въпроса е българите дали ще разберат хумора в ситуацията.

57

край

преди 9 години

Плачат за бой тия. Има хора за които символите имат значение. Знамето не е просто мръсен и прокъсан *** - под него и за него са загивали хора. Самарското знаме е пазено с цената на човешки животи. Една карикатура на дебелата майка на главния редактор обяздена от магаре как би му подействала - ще му е смешно ли. Французите да си опичат акъла и като гражданите им нямат усещане какво може и какво не - да им го запишат в закон.

56

1

преди 9 години

Ами ще ги стрелят пак. Трябва да има чувство за мярка. Това, че аз и ти не сме вярващи не ни дава право да осмиваме която и да е религия и да се чувсдтваме прави и демократични.

55

Умерен песимист

преди 9 години

С такива политики все по-зле ще става!

54

Анонимен

преди 9 години

30. Майтап ли е ?Добре че няма да имаш възможност да отвориш вестника .Ще съдържа рисунки от тези , които са убити ! Това са техни приятели и колеги , гледали са как ги убиват !Ще го публикуват , така както са го рисували .. това искат да кажат . Иначе напразно са убити !

53

Анонимен

преди 9 години

Според мен да псуваш като каруцар, да се държиш гаменски, да си невъзпитан и некултурен не е хубаво.Ти можеш да се оправдаваш със "свободата на словото" но...

52

Шарли

преди 9 години

Не виждам какво трябва да му пука, че някой някъде писал нещо за Мохамед? Нито го касае лично, нито някой го кара да си купува вестника и да го чете. Някакви си странични хора си имат тяхно частно мнение, за това ли трябва да отидеш в къщата им и да ги застреляш? Все едно яз да напиша, че Волен е болен и някой атакист да дойде да ми търси сметка.

51

бб

преди 9 години

Досега си мислех, че няма по-проста нация от нашата, обаче съм длъжен да призная, че съм грешал! Затова виновника за всички беди по планетата ще си разиграва коня, както си иска и народите ще страдат!

50

SS

преди 9 години

До Анонимен 46Приател изглежда си толкова *** , че не си заслужава да ти се обяснява.

49

SS

преди 9 години

Е заслужават си да ги гърмят

48

Анонимен

преди 9 години

"Осмиваме - себе си , политиката, религиите !! "Критика и осмиване !Никой не се гаври , но истината не се търпи - виж лъжата - да !

47

Анонимен

преди 9 години

Като сте големи шарльовци защо влизате в тоя сайт като тука една проста майна не можеш да пуснеш без да те цензурират.

46

Анонимен

преди 9 години

Segashnite teroristi sa nishto pred ubiystvata na svetata inkvizicia v Francia koeto se e slu4valo v dneshnata demokrati4na Francia a za vartolomeevata nosht da ne govorim

45

лекия

преди 9 години

Хора не се карайте..биите се ..то от там тръгват приблемите май..някой веднага скачат на бой като гледам от коментарите тука.. (преобладават явно мюслисталинисти). После защо 4 милиона се вдигнха на протест..еми разберете че никой не ви иска на Запад и религията ви..за това всеки гледа жените ви забулените с присмех. айде със здраве и Алелуя ! Исус да е с вас !

44

шушу-мушу

преди 9 години

Хората имат право да се гаврят с когото си искат..религиозните фнатаци да си го на*кат в главата това ! Който исак да си вярва в книжки, но не искайте от нормалния свят да ви гледа със "спациални грижи" като специлани дечица..големи сте (ако сте) можете да си гледате своя свят и да си играете на молитвички !

43

Анонимен

преди 9 години

До АнонименNikoy nqma pravo da se gavri nito s ISUS NITO S MOHAMED bezvernici

42

Анонимен

преди 9 години

DO 46 A iskash li da publikuvat kak opuvat mayka ti nali e svoboda na slovoto

41

48

преди 9 години

Пич..отиди убии някой ясно е че не си прал ч**кии на любимия ти пророк с огормната дупка която "ШАРЛИ" в момента му го слага бавно и славно! ..така че който както може си избива нервите..ти явно имаш още да растеш и да разбереш че вярваш в заблуди ..горкото момченце..дребно и мизерно..ще запаля свещичка за теб в ЦЪРКВАТА другия път !