6

Анонимен

преди 9 години

Американските ТВ канали , показват снимки на Джихадиста арестуван в България на 1- януари . Преминал през Турската граница ?И какво става ( връщат се в Европа )Кой ги храни тия ?Сега България !Много изстрадали , (обучени да убиват в Европа ). Защо не ги върнат от където са дошли ?- там да се Джихадисат в пустията .Като не оценяват къде са се родили !

5

anonimen

преди 9 години

gorkiiat bejanec. pratete go v niakoi bejanski lager da si go hranim i poim,zashtoto sme tolerantni

4

Анонимен

преди 9 години

Те *** си трият и банват по ай-пи адреси, понеже за това им плащат, неудобните в лево, нали така "независими" журнале ? Както и да е, интересна година ще бъде 2015 :)

3

не ми е ясно....

преди 9 години

Откога франсетата почерняха като катран?А уж бяха бели хора като нас преди има няма 30 г.

2

Анонимен

преди 9 години

*** трият, но утре по телевизията ще има предаване на тази тема, защото явлението в кратки срокове е придобило епидемичен облик.Преди няколко десетилетия виетнамците, дошли временно да работят тук, са практикували същото, за да останат в България. Но тогава техните социалистически власт им свили юздите и прекратили това, та не е станало като епидемия. Интересното е, че и тогава "булките" са били от етноса, заради споменаването на чието име ми изтрихте коментара. И пак срещу заплащане!

1

Анонимен

преди 9 години

Това не е французин . Това си е (да ме прощават Светите модератори) обикновено не*о .