7

Астроном

преди 9 години

Звезди? В коя галактика и в коя вселена? Единственото с космически измерения при тях, е размерът на тъпометричното им поле - измества орбити и изкривява времепространството за телата, намиращи се в близост...

6

Анонимен

преди 9 години

Амал не знам колко е умна и къде е учила, но с изказването си, че е с рокля "Диор" в знак на солидарност с френския народ, е строшила *** по всички стандарти!

5

Анонимен

преди 9 години

готини са. не плачат за пари от бюджета. ей богу, много измислена държава сме, артисти и режисьори у нас се занимават с политика, и са на издръжка от държавата, учените тоже! имаме си БАН - най-стара на балканите! ей богу, както би възкликнал най-футболния адвокат, и най-известният адвокат сред футболния елит, и т'ва ако не е парадокс! просто "нема такова живитно" - българия!

4

Анонимен

преди 9 години

Развялите фусти водещи обиждаха с най-последни епитети събралите се звезди, които се хилеха олигофренично на "шегите". Най-безобидното определение за присъстващите в залата беше неталантливи.

3

Анонимен

преди 9 години

Тази Амал не знам каква красавица е, ама онова неопределено същество Кончита ако се обръсне, по-нежно ще изглежда...

2

Анонимен

преди 9 години

Някои наистина са елегантни.Други мога да ги характеризирам само с една дума - "смъкла". В шоплука казват също и "дропла".

1

Анонимен

преди 9 години

Ема Стоун е много хубава