26

Аспарух

преди 9 години

Някой що не даде на министърпрецедателят ни да прочете коментарите.Г-н Борисов направете нещо ако наистина искате да останете с нещо важно в Историята.

25

Аспарух

преди 9 години

До коментатор 18.Тикво ,ти за Орбан не говори.Такива *** и продажници като тебе разпродадоха България за някой друг $ изгониха със създалата се мизерия над 2млн Българи.Такива като тях и тебе сте за разстрел.Само,че ние не сме *** като вас и само ще видадем справедлива присъда,която най-вероятно ще бъде доживотна.

24

Аспарух

преди 9 години

Позиция на един истински патриот,нацоналист.Я, да видим дали от нашите ще се намери някой като Орбан(В. Сидеров го повтаря,но власта не е в негови ръце)

23

мюсли

преди 9 години

До Анонимен 23Ще те обезкосмим и къносаме за да ни станеш жена!

22

Анонимен

преди 9 години

като гледам толкова коментари срещу Русия разбирам защо българите са на това дередже. Защото са ***. Докато говорят срещу Русия им пълнят държавата с ислямисти и им разказват как Русия била лоша. Нация от тапири, които са обречени да останат за пореден път без държава..

21

Анонимен

преди 9 години

До КримСблъсък на цивилизациите- това е което виждаме днес.ти пък къде се вреш бе ушанко чугунена? Цивилизация на пияни ***, която дори не е достигнала тази на талибаните.

20

Анонимен

преди 9 години

Имат и работа унгарците , Орбан не говори празни приказки !За това само 350,000 унгарци работят в западните страни .България се обезлюди и пак няма работа и пак младите хора продължават да имигрираш !На тяхно място България се пълни вС араби ?? Политика , до кога с тази политика ?

19

до 16

преди 9 години

Никой не ги е прокудил- да си седят там и да си отстояват "ценностите", а не да бягат. да не би да се бият срещу европейци в Африка или Азия- войните ги правят техните, алчни з апари и пионки. Навремето дядо ми се е бил на фронта , не е бягал да търси помощи и лесен живот. Никой не е дошъл в пещерите им и да каже "марш оттук". Що не си седят по държавите и да си оправят ***, а идват тук и правят същата? имат мозък само да ядат, вземат помощи, да реват за джамии и че били дискриминирани.

18

do 12

преди 9 години

не ви харесва на андолците, а?

17

МИЛЧО

преди 9 години

До Анонимен: БЕЗХАБЕРНИКА НИ ,ДАЛИ ЧЕТЕ ТЕЗИ КОМЕНТАРИ ИЛИ ГИ КРИЯТ ОТ НЕГО ?

16

Анонимен

преди 9 години

Орбан е чисто и просто популист, нищо повече

15

я

преди 9 години

Някой определил Орбан като социалист. Никакъв социалист не е Орбан, а консерватор - истински, а не фалшив.

14

Анонимен

преди 9 години

Кой прокуди милиони хора от Арабския свят и Африка от домовете им ?! Реторичен въпрос....

13

Крим

преди 9 години

Кой и защо иска да има огромен брой мюсюлманските емигранти в Европа? Само за работа ли ? О, не, това е нещо друго! Спрете лъже, тяхната работа е само унищожаването на християнска Европа, и нищо друго! След това- след смертта на Европа- САЩ бъде в состояние да командва цялата планета. Няма проблем, чичо САМ! Всичко ОК! България е винаги с Вас, господине!

12

KKK

преди 9 години

Класически демагог :) дето при неговото управление само емигрираха половин милион унгарциНе ни трябва на нас Орбан, имаме си много вече цели 25 години

11

Анонимен

преди 9 години

Bravo na Orban

10

Анонимен

преди 9 години

вървете да търсите политическо убежище при него

9

Анонимен

преди 9 години

Браво на Орбан! Той трябва да управлява ЕС!

8

пенсионер

преди 9 години

с унгарците не можем да се сравняваме те не са скитници и емигранти. Даже и 1956 г. когато отбора им Хонвед остана на запад един по един по късно всички се прибраха в Унгария.

7

Анонимен

преди 9 години

Социалистът Орбан отново навря еврогейщината, където й е мястото!!