35

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

ИЛИ НИЕ-ИЛИ ТЕ!Изберете си, никой обаче няма да ни пита доброволно.

34

Анонимен

преди 9 години

ама какви бежанци?! хора от афганистан и алжир как са бежанци??? те са нелегални имигранти, нямат място тук. Колкото до сирийците- да престанат да ни показват майки с деца, защото съвсем не влизат само такива! Армията трябва да охранява границата! Ние просто нямамме друг избор

33

Анонимен

преди 9 години

Никакви бежанци *** повече във БГ. Армията по границата , ноа ограда и да се гърми.Да си сттоят по държавите а не да идват тука и да ни принуждават да им търпим мурафетите.

32

Маркс

преди 9 години

Дано не си смени мнението след 15, защото нашите политици като видят някой янки и все едно са видели Бога.Не е Бог, дявола по- скоро сте видели, ама нейсе.

31

Анонимен

преди 9 години

Да не дрънкат глупости, а да пращат армията на границата докато е време

30

Анонимен

преди 9 години

Калфин кажи на Кристалинка да не вкарва повече бежанци терористи щото ще гръмнат и нас

29

Eдна

преди 9 години

Като се задръсти филтъра обикновено го изхвърлят.

28

Петров

преди 9 години

е такъв марш трябва да направи българина като французина всички на улицата и да изхвърлим всичко навън извън България

27

СВЯТ

преди 9 години

КАЗАРМИ МНОГО МЕСТА МНОГО НЕ ЛЪЖЕТЕ Е.С. ТЕ ЗНАЯТ МНОГО ДОБРЕ КЪДЕ ИМА МЕСТА .

26

койчо

преди 9 години

За Европа сме един много удобен буфер за задържане на бежанците. Това е единствената причина да ни приемат в ЕС! Трябва да намерим начин да ги пропускаме навътре в Европа и никакво връщане обратно!

25

аз

преди 9 години

до 26 то едно е да обещаеш друго е да го изпълниш

24

анти РБ

преди 9 години

следващите избори, който ми обещае, че ще спре да идват бежанци за него ще си дам гласа. с тия демократи само се съсипа държавата ни.

23

Анонимен

преди 9 години

Аиде сега АБC-то стегайте куфарите и се махаите, продажници неграмотни нищо не можете освен да гепете от народа...остафкаааа

22

Анонимен

преди 9 години

На мен не ми е ясно, защо ЕС наблъсква една бедна държавица на прага на фалита с възможно повече бежанци, че и не иска да ги приема?! Нали са по-богати, нали имат повече ресурси - да си ги взимат на тяхна издръжка, защо ни ги връщат? Защо само ни санкционират, глобяват и ни правят на маймуни с бежанците? Ние за какъв х*й сме им там? Като умишлено разсипват нашата държава, че не само нашата ще си траят когато българи и румънци емигрират. Щом ни докараха до това дередже да си сърбат попарата.

21

Kondor

преди 9 години

ей оставка *** предаде избирателите си

20

Анонимен

преди 9 години

Мижитурки и *** не могат да решат нито един национален въпрос. Истната е, че хората бягащи от ужасите на войната ще донесат по-малко злини на България, отколкото маймуните, в каквито все повече се превръща народът на тази жалка държавица. Мислех, че Калфин има малко повече акъл, но се оказа, че човекът си е поредният ибрик служещ на българските мутри и чуждите интереси.

19

Гуанди

преди 9 години

Вижте политическия ни елит, и правителствата след 90г, и се замислете отново за плана Ран-Ът.

18

Анонимен

преди 9 години

Сега след атентата в Париж, и срещата на ЕС, Бойко като се прибере и каже, че ни връщат еди колко си бежанци да видим КОН БОБ ЯДЕ ЛИ !

17

терорист

преди 9 години

трябва трябва да си го направил

16

Анонимен

преди 9 години

Подготвяха ни месец с рекламите за бежанците преди официално да кажат че ни връщат бежанците. Баси безкруполните мишки са тези гербери.А Бойко е най големият плъх.