51

Анонимен

преди 9 години

Zashto nikade nikoi ne usmiva JUDAISMAT!?!?!?!?! Pitam AZ!!!!!!!!? ZASHTO?!

50

Je suis non Sharlie

преди 9 години

Az ne sam trockist,anarhist i hipi,saotvetno ne sam Sharlie! Granicata mejdu,anarhisma i terorisma e mnogo tanka,uvajaemi sagrajdani! Pomislete varhu tova poveche!

49

До 18

преди 9 години

Що не идеш да боднеш майка си с кожената инжекция?

48

Анонимен

преди 9 години

тоя молив дето го размахват е виновен за цялата ситуация,не може да се бъзикат с която и да е религия,била тя мюсулманска,християнска или каквато и да е друга,съжелявам за загиналите във франция но явно трябваще да се случи нещо подобно за да се спре гаврата с религиите,едно е да замесиш някоя държава във воина друго е да осмееш цяла религия,тук вече говорим за световен мащаб,и аиде да не си говорим за свобода на словото защото отдавня няма такова и всички медии са платени

47

Исус е Господ

преди 9 години

А аз съм ХРИСТИЯНИН,ВЯРВАЩ В МЕСИЯТА ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС !!!

46

Анонимен

преди 9 години

За разстреляните от Боко Харам 2000 души в Нигерия няма ли демонстрация?

45

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТо само това остана.Къде е сега прогреса?Защо всички дращят към Европа?Да си седят в хубавия Египет.

44

А аз съм...

преди 9 години

Наполеон Бонапарт !

43

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

Ашколсун, онези ви стрелят с:калашници и бомби, режат глави на отвлечени, миролюбиви хуманитарни работници, а вие изнежени толерастки, пацифиски западняци, им показвате моливи!?!?! Невероятна, абсурдна идиотия! Дядото на Шарлеман/Карал-велики/, Карал Мартел. Как е спрял настъплението на маврите в ю.франция, през 8век, и изтласкал зад пиренеите? С моливи и боички ли ги е уплашил? Ами Кан Тервел/католическия свети Тривелий/, как вдига обсадения от 200х. араби. Константинопол? С моливчета ли???

42

те или ние !

преди 9 години

Талмуда или Световен прогрес !!!

41

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 70А Египетските пирамиди и цивилизация не са ли археология?

40

Анонимен

преди 9 години

До ИлияЕдна идея за размисъ--всеки да си седи в двора!Аз съм Шарли,защото са едни от нас-от Христ.свят,защото никой няма да се вдигне за нас от арабите.Всеки си плаче за неговата си болка.А знаете ли,че ако беше толкова градивен исляма Африка щеше да е рай, а не Третият свят.А знаете ли,че там няма открити археолог.никакви неща.

39

Анонимен

преди 9 години

Годно е да си РОБ , но още по отвратително е да си *** РОБ.

38

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 66 Че те и сега и в бъдеще ще го правят, а след като им дадохме ГАЗТА сме под часовник.

37

Анонимен

преди 9 години

А аз съм чичо Чарли...

36

платен

преди 9 години

***, по колко ви плащат за тези коментари, искам и аз да се включа ? :)

35

Анонимен

преди 9 години

А аз НЕ съм Шарли и плюя на *** без грам мозък, И не само аз мисля ТАКА.За справке: nytimes/2015/01/09/opinion/david-brooks-i-am-not-charlie-hebdo.html?ref=opinion&_r=1Би трябвало да се засрамят , а не с моливите нагоре.Друг е въпроса че тия драскачи много отдавна трябваше да са в затвора (и по френски,немски ит.н. закони).

34

край

преди 9 години

човешкият живот е ценен НО честта е не по-малко ценна. Щом тези хора са готови да убиват и да умрат за някаква тяхна ценност - това трябва да се уважава.

33

край

преди 9 години

Аз не съм шарли. Псувнята на майка не е свобода на словото - изречеш ли я бъди готов да си прехапеш езика. За изповядващите ислям подигравката със свети за тях неща е кръвна обида и трима мъже я изтриха с кръв. Против съм арабите да идват в Европа с техните си обичай и закони НО съм и против да не бъдат уважавани.

32

ПОЛИТИЧЕСКИ НЕКОРЕКТ

преди 9 години

Аз не съм шарли, аз съм си аз. И на кой Бог, по точно се молят?