240

Анонимен

преди 9 години

Писалките "Не на тероризма" помагат толкова на човечеството,колкото "предизвикателството с ледена кофа".

239

42

преди 9 години

НЯМА НУЖДА ОТ ПИСАЛКИ, А ОТ СЕРИОЗНИ МЕРКИ ЗА ИЗГОНВАНЕ НА ПОВЕЧЕТО ЧУЖДЕНЦИ ОТ ЕВРОПА. КАК ТАКА ВСИЧКИ ЗАБРАВИХА ПРОСТОТО ПРАВИЛО- КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЧУЖДЕНЦИ В ЕДНА ДЪРЖАВА ТОЛКОВА ПО- СЛАБА СТАВА ТЯ.

238

ХА

преди 9 години

Срещу тероризма трябват бомби , а не писалки, с тези писалки ще ни е.ът и после ще ни убият. Спрете с и толерантността. Вече я ясно, че мюслетата трябва да се съберат в близкия изток и да се изолират от останалия свят и европа да се изчисти от всякакви гадове. Но с тези писалки, жална ни майка ........

237

Анонимен

преди 9 години

До ИСУС АКБАРМуспи? Пусни един от точните си розови прякори. М/у другото работиш ли, учиш ли?

236

Moi, je ne suis pas

преди 9 години

Je ne suis pas Charlie! Защото аз никога не бих си позволила да обидя нечия чужда религия или общност и нейните символи! Свободата на словото значи свобода и на отговорността! Къде е отговорността на европейците и християните, каквато съм и аз? Едва ли обаче само тези карикатури са причина за терористичното нападение и убийства!! Защо медиите така упорито се опитват да внушат, че това са просто злодеи, наемни убийци и т.н.Те са! Но... кой ги направи такива?!! Лицемерната демокрация!

235

Анонимен

преди 9 години

С този марш се отложи началото на ядрената война-пишете в гугъла : Олланд предупредил Путина о грядущей ядерной провокации в отношении Франции,в которой обвинят Россию

234

Рила

преди 9 години

Много е вероятно мосад фа имат пръст няма *** работс без тяхна намеса.Иначе резултатът е 17за Калашников срещу 3 за писалките, очакваме продължение

233

Анонимен

преди 9 години

тия и те си мислят,че се намират в бар Лидо

232

Драскач vs бияч

преди 9 години

15:3 за калашников срещу молива

231

БЕРИЯ

преди 9 години

ПЛАЩАМЕ ТЕЖКИ ДАНЪЦИ ОТ ПРОСТОТИЯТА НА ЕВРОЛИДЕРИТЕ ,ДНЕС ПЛАТИХМЕ И КОМАНДИРОВКИТЕ ИМ. ЛИЦЕМЕРИ ! НЯКОЙ ОТ ТЯХ ЩЕ СЕ КЪПЯТ С ЛЮБОВНИЦИТЕ СИ В СКЬПИ ХОТЕЛИ . ЩЕ ИМА И ТАКИВА НАЛИ НЕ СЕ СЪМНЯВАТЕ ?

230

7878

преди 9 години

От утре спират ПЕТДЕСЕТ влака а от 01 02 1015 още ДЕВЕТДЕСЕТ Така че гледайте какво става в България Те французите ще се оправят не ги мислете тях Жалко за жертвите но ние и без терористи сме много по зле от тях светлинни години

229

Анонимен

преди 9 години

Борисов и Станишев са толкова смешни, че нямам думи.Успяха да разделят БЪЛГАРСКИЯ НАРОД тотално,а сега в Европа се правят на много единни.Пълен цирк, дами и господа.

228

НЕ на толерастията

преди 9 години

Не правете шествия и помени, правете протести, *** !

227

ДГД!!

преди 9 години

Добра вечер, тролчета руски!!

226

доброжелател

преди 9 години

Перото е по-силно от меча,още от древни времена са го разбрали хората.

225

мауулллеее

преди 9 години

Урааааааааа........ тате пак е пиян

224

#$&

преди 9 години

Пак обработват овцете.. Те и германците си подпалиха райхстага, абе повтарят стари номера с друга боя.. Що ги отрепаха тия велики терористи, а?

223

Анонимен

преди 9 години

Това Шарлитата ми напомнят вечерните разходки на платените *** по жълтите павета преди време.

222

умен

преди 9 години

Чоплят да направят война

221

умуващ

преди 9 години

До 331 АлексО неразумниии ... ! Усещаш ли, съзнаваш ли въобще, че сееш омраза сред друговерците, м? Кво е намерението ти ? Да разделяш и властваш на останалите ли, м? Ти ли си жертва или ние разумните трябва да паднем в жертви на твоята безумност?