103

чичо от село

преди 9 години

Наш Бойко днес много плака в Париж,ама за парижани, а не е отронил и една сълза за ония трийсеттина български деца от Западна България, които се родиха *** без уста ,без дупенце, с четири ръце а няма крака... следствие на обеднения уран, хвърлен над Югославия( и България) от ей тези същите,който днес плакаха най-много. Лесно се плаче на чужд гроб.

102

дедо Ташунко

преди 9 години

Аз, понеже съм дедо Ташунко - не съм Чарли! Този сценарий ми е много познат. Вдигне някой моливче и останалите маймуни се изтрепват и те да вдигат. Каже някой "кой не скача е червен" и останалите маймуни започват усърдно да скачат. Целта е промиването на мозъци, за да дойде отново хаоса. колониалните държави тепърва ще си плащат за гяволука. Хора, не се поддавайте на провокациите на политиците - истинските убийци, на платените журналисти, на свеовната конспирация, която иска да ни редуцира!

101

Въпрос!

преди 9 години

Стана ясно, че в Америка не се публикуват карикатури на пророка Мохамед и въобще карикатури на религиозна тема. ВЪПРОС!!! Това значи ли, че в Америка няма свобода на словото? Готов ли е господин Холанд и българските защитници на свободите да обвинят Америка, че там няма свобода на словото? Ако в Америка няма свобода на словото тогава КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА? ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ДИКТАТУРА? Всеки на запад и в целия свят знае, че Е демокрация.

100

По Хр. Ботев

преди 9 години

Париж е столицата на разврата.

99

Анонимен

преди 9 години

Te drugite ne sa hora koito umuirat vseku den.

98

До всички, до всички

преди 9 години

Vous etes des animaux !

97

Анонимен

преди 9 години

а в бедна България ще събираме от Турция сириици, алжирци мароканци,***,и авганистанци

96

Проста да падладейш

преди 9 години

Израел-7 милиона обграден от тарамбуки.Тарамбуките се *** само като чуят МОСАД.Франция 66 милиона обградена от приятелски държави.Франсетата се посраха от страх заради трима тарамбуки.

95

Маркс

преди 9 години

Герчо, ПРОТЕСТИРАМ!

94

Анонимен

преди 9 години

Аз пък съм чичо Чарли.

93

123

преди 9 години

В пълно съгласие с Анонимен! То Париж отдавна си е отдавна Столицата на Исляма.

92

Анонимен

преди 9 години

Малеее сега едно камикадзе ама до Меркел и Тиквата...

91

Герчо Стоянов Геров

преди 9 години

Световни филантроби,крадци и мъчители на цели народи и държави- и духовната нищета..Марширувайте но неговите улици плачете за Париж- столицата на разврата,експлоатацията,грабежи, убийства и отвратителен буржоазен морал на падението.Марширувайте по неговите улици,пейте дитерамби за вашия край и хвърляйте кал и камъни върху гробовете на Домбровски,Маркс, Ленин, Енгелс и Георги Димитров- посветили целия си живот и труд за изграждане на най- справедливото човешко общество- Социализма и Комунизма

90

Анонимен

преди 9 години

Да наистина както е тръгнало скоро Париж може да стане световна столица на Ислямска държава! Трагедията е че с подобни фарсови мероприятия ,като тези разходки в Париж трудно може да се предотврати това!

89

Жан-Мари

преди 9 години

и аз съм Шарли Льо Пен

88

se

преди 9 години

Хронологията показва че ислямистите удрят в големите държави на Европа.Испания,Англия,Франция.Тези страни с политиките си към исляма и съюзници на САЩ в измислена война търпят последствията.Преосмислянето на тези политики с държавите с ислямска религия ще е най правилното за да се избегнат тези беди и кръвополития.Но в основата на бедите са САЩ с тяхната арогантна и авантюристична външна политика.И целта е само една да се вживяват като световен господар.Жалко за невинните хора от Европа.

87

123

преди 9 години

Чак пък столица на света......За французите всеки повод е повод за реклама,та дори той да е в най-мракобесните времена!

86

987

преди 9 години

До АнонименДо 141 . Там е бащицата, ама е в задните редици- малко го е страх от нов атентат, а тия там всичките са си за ...

85

Анонимен

преди 9 години

До Доктор Сър ПичукФранция е с Русия

84

Анонимен

преди 9 години

нали щеше бат бойко да ходи, нещо не го вижам