81

волгоградския

преди 9 години

Шарли марли дрън дрън само бомби и луд гърч за всички ***. Тях само другаря Путин може да ги оправи. Да живее славянската раса( най- чистата) гърч за ангали *** и всякакви такива

80

до 87

преди 9 години

Те вече се извиниха,вече се разграничиха,гражданино...Въпроса е,че има неща,с които не можеш да се подиграваш,това списанийце Шарли е типичен пример как сензацията помага на простащината,защото в голямата си част,т.нар. им свобода на словото си е направо простащина;да не говорим за двойните стандарти: от една страна ти забраняват да викаш на *ла *л,от друга ти викат,че имаш право на свободно изразяване и то какво...

79

край

преди 9 години

Псувнята на майка в очите - свобода на словото ли е. Аз не съм Шарли. Изповядващите ислям нямат място в Европа /с техните си обичай/ НО уважение им се дължи.

78

Аз

преди 9 години

До SharkПонякога, когато чета такива коментари, като твоя - и аз се изкушавам от твоя въпрос. Но - какво да направим/1 Да те пребиел ли?! Да те изгоним ли от България?! Да те затворим ли?! Че си ни писнал - писнал си ни с твоята мизантропия! Но - все пак - явно си човек в широкия смисъл на думата.

77

Аз

преди 9 години

До Бойко ЕС има около 350 милиона жители - от тях около 100 милиона са славяни! Предстои в обозримо бъдеще да станат 1/3 от всички. Защо ще иска намаляване на населението си?! Ако можем да наречем ЕС "държава" - тя е държавата с НАЙ-МНОГОБРОЙНО славянско население в света! Знам, че Русия е повече от 100 милиона - но не всички руснаци са славяни!

76

Анонимен

преди 9 години

Само господ може да съди терористите. А нашата работа е да им организираме тази среща.

75

Анонимен

преди 9 години

Има действително въпроси зца задаване, но те съвсем не са тези. Защо едно списание може да оплюва всеки и всичко.? То публикува и карикатури как бог-отец, бог син и бог дух са в интимна връзка. А ако бе нападнато от католици поради това? Страшно се спекулира с правото на мнение. Ако преди това то се е изразявало в няколко мнения за едно и също нещо, но основаващи се на еднаква база, то днес правото на мнение значи,че моето мнение е правилно, а всяко друго е дивачество.

74

Въпрос към въпрос 5.

преди 9 години

Стана ясно, че в Америка не се публикуват карикйатури на пророка Мохамед и въобще карикатрури на религиозна тема. ВЪПРОС!!! Това значи ли, че в Америка няма сво9бода на словото? Готов ли е господин Холанд и българските защитници на свободите да обвинят Америка, че там няма свобода на словото? Ако в Америка няма свобода на словото тогава КАКВА Е ТАЯ ДЪРЖАВА? ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ ДИКТАТУРА? Всеки на запад и в целия свят знае, че Е демокрация.

73

слобода не е свобода

преди 9 години

Свободно имат право да унижават и да не се съобразяват с неща които категорично, т.с изрично са забранени от Корана/свещенната книга на мюсуллатите ли? :)) Свободно имат някои право да накърняват по най просташки и твърде нецивиливизован/неразумен начин да накърняват нечии чувства ли? пп. в бг има приказка ли, притча ли че от думите повече боли, отколкото от физическата саморазплава!!!

72

Нагледно

преди 9 години

Бунаците вярващи в някакви си измислени богове са идеално средство за манипулиране.Религията е наркотик за ума, умело използван от попове, оджи и така нататък.А простаците палят свещи или дигат *** към небето и ТРЪГВАТ ДА УБИВАТ в името на някаква химера.И когато политиката на една страна / САЩ / е насочена към мачкане с жандармерийския ботуш на народите по света, *** грабват бомбите и автоматите и започват да си отмъщават. НО НА КОГО?Защо избиват невинни?

71

трябва

преди 9 години

освен правинте закони да се спазват и общочовешките ..........толерантност ! това е ключовата дума ,уважение и търпимост към чуждите и непознати за нас ценности...............Присмеха е оръжие, присмеха наранява...........от друга страна дори един човешки живот не трябва да бъде прекъснат заради идеи......---съществува диалога , риториката , има мирни средства за убеждение.....Хора сме и то за кратко на тази земя.........Трябва да опазим Мира!!!

70

друг

преди 9 години

на всички дето плюят ВВС , Дойче Веле и т.н. : вие да не си мислите че журналистите в Русия Тудей работят за чест и слава и че тов. Путин и си-е не им набиват канчетата за правата вяра ???

69

Анонимен

преди 9 години

МЮСУЛМАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТЯТ ОТ НАПАДЕНИЯ СРЕЩУ ТЯХ!

68

Анонимен

преди 9 години

Аз предлагам на"безпристрастната"Би Би Си да зададе още един,шести въпрос.КОЙ създаде ИД?

67

Shark

преди 9 години

Не нееее, не са 5! Въпроса е само един единствен. И той е: ДОКОГА ЩЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ С ХОРА, КОИТО НЕ СА ТОЛЕРАНТНИ С НАС?? Ето това е единствения въпрос. Отговора на този въпрос ще реши проблема веднъж завинаги. Ето и един жокер за да се стигне по-лесно до отговора на този въпрос. Отговорете на по-простичкия въпрос - ЗАЩО В АЗИАТСКИТЕ СТРАНИ НЯМА ИСЛЯМИСТИ?? Отговора на втория въпрос ще даде отговор на първия, като по този начин ще се стигне до решението на проблема.

66

анонимен

преди 9 години

Свобода за словото да но на не и на религиозна основа. Въоръжаваш се безконтролно, нападаш беззащитни хора, унищожаващ икономиката инфраструктурата на страни, нямаш уважение към инакомислещите с тези свобода ограничаваш свободата на другите. Едната буза после другата не върви. Все пак защо ги ликвидираха.

65

Анонимен

преди 9 години

Ако мюсюлманите имат топки и нещо в главите си, трябва да се извинят на Франция и въобще на страни в които ислямски фанатици убиват невинни хора! Мюсюлманите трябва ясно да се разграничат от действията на фанатиците, в противен случай ни очаква едно трайно разделение, което може да прерасне в явно противопоставяни, нещо което не е в интерес на никой! Няма такова нещо като неверници и правоверни, има хора и мюсюлманите по света трябва час по скоро да приемат и признаят този факт.

64

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТочно в това се корени междукултурния конфликт - ние не можем да приемем, че религиозната сатира може да предизвика някой да убива.В Америка са проумяли това и няма карикатури нито на Мохамед, нито на Христос, нито на Буда...Затова и отказаха и няма да публикуват карикатурите - защото свободата на словото, както и всяка свобода е в рамките на определени норми.Няма абсолютна свобода. Включително свободата на словото не може да се счита или да се иска да бъде абсолютна.

63

Анонимен

преди 9 години

ХРИСТОС НИКОГА НЕ Е ЗАЯВЯВАЛ, ЧЕ Е ГОСПОД!!!ХРИСТОС НИКОГА НЕ Е ИСКАЛ ДА СЕ УБИВА ЗАРАДИ НЕГО!!!ХРИСТОС Е КАЗАЛ: ВЯРВАЙТЕ В НЕГО, НЕ МИ СЕ КЛАНЯЙТЕ НА МЕНЕ!ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРАМ КАК МОЖЕ ДА НЕ ПРИЕМЕШ ШЕГАТА КОЯТО СЕ ПРАВИ С МОХАМЕД ИЛИ С ХРИСТОС И ТОЛКОВА МНОГО ДА СЕ ВЗЕМЕШ НА СЕРИОЗНО И ДА ИЗБИЕШ ХОРАТА ЗА ТОВА!

62

Анонимен

преди 9 години

Абе тея безстрашни пичове-журналисти карикатури с Исус Христос правили ли са? Или само с пророка Мохамед щото във Франция няма кой да им потърси сметка за него?Ама ето че се е намерил някой да им потърси сметка - изненадкааааа....