145

?

преди 9 години

Питам се ....колко от българите осъзнават какво се случва? САЩ върти Европа на малкия си пръст....вече не е модерно да се говори за берзработица, бедност и как да се решават проблемите на хората а е модата на сътрудничество....не виждам смисъл България да съществува щом народа е на изчезване, тогава на кой е България?

144

haha

преди 9 години

До АнонименНапротив Американската вие на умряло.

143

Анонимен

преди 9 години

ВЪН американската *** от България , те имат изгода Европа да не е силна , за да си налагат тяхната политика с световната валута - долара , която няма никакво покритие , а само една хартия с измислена стойност , но и тя един ден няма да важна

142

спокойно

преди 9 години

Скоро време ще идва най-великия лидер на всички времена а именно другаря Путин! Господ да го пази!

141

Джон Кери - ВОЙНА

преди 9 години

15.01.2015 - Джон Кери идва и принуждава България да подпише коалиционно споразумение за война срещу ИД.16-28.01.2015 - останалите страни в ЕС подписват обявяването на война.01.02.2015 - Хамерика продава оръжие на ИД след обявяването на войната03.2015 - Старт на военните действия от страна на Европа20.03.2015 -еврото се срива, фалити, глад и мизерия в цяла Европа, Америка се оттегля от войната.01.04.2015 - Арабски държави се включват във войната, долара се покачва, а Европа разбира капана.

140

Секлецар Но1

преди 9 години

Оклецаха Либия, Авганистан, Ирак, Украйна сега Секлецара на САЩ ще ни оклеца и нас

139

Ето го

преди 9 години

Ето го един от световните терористи. Построили бункер в средата на София и оттам диктуват-диктаторски заповедите си, кой да бъде изключен(убит) кой измъчван, кой в затвора, кой разорен и кой да ликвидиран

138

Анонимен

преди 9 години

Един американски пръдлю идва у нас.Ето ти идеалният повод наш *** да се ***.

137

THР

преди 9 години

Не съм го викал и не ме интересува нищо.Знам, че идва да дава акъл на някои против Русия!

136

сектор Кабул

преди 9 години

Лицето Кери пристига в България на свой риск и отговорност. Българският народ не желае посещения на подобни персони, и обявява: дълг на всеки български патриот е да ликвидира Кери като нарушител на държавната граница и националния суверенитет на република България.

135

владетеля

преди 9 години

ОТ ТЕЗИ НЯМАМЕ НУЖДА И НЕ НИ Е ПРИЯТНО ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ.ТЕЗИ СЕЯТ ОМРАЗА МЕЖДУ НАРОДИТЕ,МИЗЕРИЯ, ВОЙНИ ,БОЛЕСТИ И СА ВРЕДНИ ЗА СВЕТА.

134

2

преди 9 години

Този *** ще иска да пуснем всички араби и *** в БЪЛГАРИЯ....за добро не е дошъл...и нашите путювци ще му ръкопляскат.

133

RAMBO

преди 9 години

аз съм воден спасител награден за героизъм и храброст от всс.в електроника многократно съм бил ударник и най добър работник.от 35 години съм актьор от филми и реклами който се гледат в целия свят.бил съм 2 години в казармата като автоматчик а в запаса 10 години бях картечар.бил съм мистър българия в конкурс за красиво и хармонично тяло .а ти американска подлого запада се изпишква в тебе цукало на сащ.пии си хапчетата хи се лекуваи ти си господин никой и такъв и щте умреш-господин никой...

132

уууууучуден

преди 9 години

защо представител на терористичната структура н1 в света ще идва в България

131

Анонимен

преди 9 години

Това посещение е покана за войнстващите джихадисти да се задействат и у нас !

130

Анонимен

преди 9 години

toq Rambo osven che e ruski gei,e psihopat-shizofrenik.bil sex simvol v zapadna Evropa.abe tsarvul.koi znae v koe selo si zaplojdal kozite prez 80-te i sega decata. vsichki v Ataka.sushtite predateli.

129

RAMBO

преди 9 години

вън от българия империалистите и агресорите и окупаторите на българия от сащ и европа.ние сме белите роби на сащ и европа и им работиме за жълти стотинки а те трупат милмиарди на наш гръб като ни експлоатират.да на ссср гдр югославия и евразииския съюз.да на северна корея и венецуела да на китай да на латинска америка да на беларус и монголия.да на социализма .долу *** и агресори от сащ и европа.аз съм актьор бодигард воден спасител и фитнес инструктор-света се прекланя пред мен.

128

Анонимен

преди 9 години

ne prodavaite na Rusiq tatkovinata si za 6i6e vodka.Volen e kupen ot rusnacite.Putin iska da ni ma4ka.

127

ДО РАМБО

преди 9 години

Рамбо, ти не си никакъв герой. То си, както казват сърбите, йедан посерич!

126

RAMBO

преди 9 години

Аз съм работил в завод електроника и многократно съм бил ударник а еднократно най добър работник на 3 месечието.работил съм и воден спасител и съм награден за героизъм и храброс от водно спасителната служба.от 35 години съм актьор от филми и реклами който се гледат по целия свят.секссимвол на европа съм в периода 1987-1990г.в българия се ползувам с авторитет и уваяжение а запада се прекланя пред мен и таланта и мъжественоста ми.а ти си една американска *** в която всеки от запад се изпишква