75

бензинджия

преди 9 години

И какво като им хакнат сайтовете, Я питайте някой терорист какво е wi-fi?

74

Борис Христов

преди 9 години

Водата ни гледа и вижда навярно товакоето понякога виждаме ние от сушатасамотни акули да мъкнат нанякъдесвоите кървави късове щастие....от Книга на мълчанието

73

хикари

преди 9 години

О мерзки заблуди, с които светът владее душите на лековерните! Колко е лесно човек да изпадне в суетна самовлюбеност, колко е лесно да си повярва! И да стане жертва на гордостта и роб на собственото си безумие...в памет на жертвите във Франция

72

хикари

преди 9 години

Човек се дави в пороя от информация и дезинформация. Някой му е казал че е гражданин на гражданското общество и че може да съди другите.Величае се че нещо зависи от него.Утешава се че не е безразличен към случващите се неща в реала.Дори се разкрасява в собствените си очи и замита греховете си под чергата на самодоволието. Не съм ли добър Господи, не съм ли рицар?Толкова фалшименто е бутафорния свят на спарените надежди за земно благополучие!

71

Анонимен

преди 9 години

Това не може да стане. За съжаление. (дори ЦРУ да действа от тяхно име)Да причинят затруднения- да.

70

лудия

преди 9 години

така трябва никой не може да ограничава свободата на словото!

69

до 93

преди 9 години

Само цру и фбр няма да хакват защото са под техен контрол

68

Шпагата

преди 9 години

Браво на вас ! Хаквайте наред. Ама и сайтовета на банките хаквайте и на НАП и на НОИ ,че и те са терористи и на правителствата сайтовете хакнете и на ООН и на БХК и на КГБ и на ФБР и на ЦРУ и на МОСАТ наред хакайте - те всички са терористи същите като ИД, Ал Кайда , Тора Бора и т.н.

67

знаете ли

преди 9 години

да не са хакнали и блог.бг, не може да се влезе в него

66

Петков

преди 9 години

Анонимъс са абсолютни смешници. Когато Ердоган пребиваше и убиваше млади момчета и момичета в Истанбул, тия смешници го заплашиха по същия комичен начин. Тогава им симпатизирах.Следих, следих, следих. АБСОЛЮТНО нищо не се случи на Турция след смехотворната им заплаха. И дори да срутят някой смешен джихадистки сайт, какво от това. Какво???

65

следващ/вярващ

преди 9 години

До 89 АнонименТц...! Забережи техниката, не е пряк сблъсък /отричане, противоборство: пр. Око за око/, а е айкидо! Просто мисловна програма с ясно написани/обозначени правила!!!!

64

Анонимен

преди 9 години

Религиите днес носят социални норми,които са били актуални преди повече от хиляда години.Да вярваш в тези норми е равнозначно на това да отричаш нормите на съвременността.

63

Часовника

преди 9 години

Браво на момчетата! Запечатайте ЗАВИНАГИ авоарите на тия ненормалници - да нямат доетъп до нито една стотинка! Да пукнат от глад,дано!

62

следващ/вярващ/

преди 9 години

До Юлиан АпостатНа мен като вярващ човек ми е предписано от религиозното учение в което вярвам и следвам да приема всички останали предходни религиозни учения, като читам че те са изиграли вече своята социална роля за времената в които са били създадени! Актуалноста на едне религия /живосът/ е около 1000 години, след това идва нов учител/лечител/пророк! Религията носи соц.норми за поведение на човека в обществото!пп. 86 Юлиан а вашата норма е да отричата, т.с щраусът с главата в пясъка!

61

Юлиан Апостат

преди 9 години

Накрая винаги се вижда, че зад почти всички проблеми стои религията и то конкретно едни три разклонения, всяко от които си мисли, че то е "правилното". Въпреки това, милиарди хора по света продължават да ги следват и да се молят, дали с лице към пода, към тавана или към стената. Айнщайн е казал, че определението за лудост е да правиш едни и същи неща отново и отново, и да очакваш различни резултати...

60

...

преди 9 години

Anonymous обявиха онлайн война на джихадиститеЕвала на момчетата. Това е най добрата новина през последните не дни и седмици а месеци.

59

Анонимен

преди 9 години

Тези пичове от анонимнус могат да постигнат много. По простата причина че няма смисъл от терористичен акт ако никой няма да разбере за него.

58

Хм...

преди 9 години

Терор не е ли издевателство, насилие във всичките му проявления, като може да не е физическо и еднократен акт /като в случая с утрепаните карикатуристи/ на един индивид над друг, една общтност над друга, .....! ? Несъобразяване с мирогледа/ценностите на другият!пп. само да уточним понятията първо що е терор!

57

8

преди 9 години

Тези червени смешници "анонимни", само медиите ги взимат насериозно.

56

Българин

преди 9 години

"Anonymous обявиха онлайн война на джихадистите"Много е лесно така -седнал на дебелия си *** пред РС да обявяваш война. Тези "храбреци" при първият изстрел ще "напълнят гащите" за това да се надяваме на службите ,които това им е работата не да "обявяват война" а да ни пазят от ненормалници.