41

анонимен

преди 9 години

затри дни франция залови трима души 90 минути норвежките сили за сигурност не можаха да неутрализират убиеца на 80 деца на един остров а за българия не ми се мислиисторията с автобуса на летището в бургас ще се точи до безкрайност без да се извадятникакви поуки няма служби заетите в тази сфера чакат само заплатата в края на месецаза агентурен апарат да не говорим

40

Анонимен

преди 9 години

До Мюслюманин 49Толкова си мюсулманин, колкото и аз рубашко:)

39

Анонимен

преди 9 години

Като гледам какво дращят рубашките тука с коментарите си, излиза че ако ги нямаше САЩ, във Франция щеше да цари съвършената демокрация и мир и любов . И такива неща хич нямаше да стават.Абе все такива частушки.

38

Анонимен

преди 9 години

всичко е заради политиката на чичо Сам ....а тои си седи на топло във Вашингтон и се усмихва ....създателите на тези събитя (по целият свят ) говорят инглиш

37

зенус

преди 9 години

грешката е в евросъюза и на нас ни натресоха "ценносттите сида си интегрират ***

36

Шаман

преди 9 години

Ряпа ще яде спецслужбите на еврогейския союз,нищо общо няма с Руссия,тук 3 аматера вдигнаха цяла европка,а там в Руссия за 3 душмана нашия взвод за 12 4аса истриваме,така 4е сидите тук и гледайте цирк,а най добре Люк Бесон филми,браво России.

35

Анонимен

преди 9 години

време е за ракетни атаки по тренировъчните лагери на джамуците , изпарявате ги , колкото повече толкова по добре за света

34

спец наз с бутилката

преди 9 години

Имаше клип в Тубата как войници от руските спец части скачат един по един от спрял камион и на 10-на метра се строяват, но последния който излезе нещо се забави с излизането от камиона, оказа се че е кьоркютук пиян и като се затича към строените правеше невъобразими зигзаци и се заваляше, а автомата нещо се беше закачил отзад сигурно за колана му и се влачеше по земята! Ей тоя клип съм го гледал поне 10 пъти, сцепих се от смях!

33

Анонимен

преди 9 години

Йеменският клон на Ал Кайда е подчинен на ЦРУ.

32

един българин

преди 9 години

До: номер 26 (Дедо Мъди)Аре по-полека с прехваления руски спецназ, защото и те са същите като френския спецназ.Може би единствената причина да нямат комедийни руски филми осмиващи техните спецслужби е цензурата - Путин няма да им позволи да ги показват!Да изброявам ли колко жертви от заложници имаше в Русия? Училището в Беслан, жертвите в театъра преди това? Даже са по-зле от франсетата!

31

Анонимен

преди 9 години

Чрез Ал Кайда се извършва и масиран контрол върху зомбираното американско общество, като патриотични закони за тотално следене, мега раздути бюджети за сигурност и тотален страх да изразиш мнение различно от официалното!

30

един българин

преди 9 години

Първо, това което се случи във Франция е голяма трагедия. Но тя може да се случи навсякъде.Улесняващ фактор е че Франция е пълна със всякакви имигранти предимно мюсюлмани, но очевидно така нужната им интеграция в обществото не се извършва както е необходимо.А за прехвалените френски спецслужби имам особено мнение. Достатъчно ми е да се сетя за командосите, обезвредени и пребити от селяни в едно наше село и почвам да се съмнявам доколко са ефективни.

29

Анонимен

преди 9 години

Инквизицията на Изабел няма да разреши въпроса. Просто трябва нулева търпимост срещу хитрините на янките и хазарските им господари!

28

Анонимен

преди 9 години

Ерде Боко Харам, ерде Хизбулах? Акъл море, глава шамандура!

27

Анонимен

преди 9 години

Iemen e poligon za obuchenie na teroristi. Teroristite ot Hizbula, Hamas, Boko Haram se obuchavat v Iemen. Ot kade idvat parite za obuchenie na teroristi? Ako iskat da ubiat Oktopoda da se nasochat kam glavata mu

26

Анонимен

преди 9 години

Това е така, защото Ал Кайда е групировката за мокри поръчки на ЦРУ! Чрез нея се атакуват враговете на САЩ и Израел и контролират непослушни съюзници като Франция, точка по въпроса!

25

Пълен провал

преди 9 години

Пълен провал на френските, европейските и на американските тайни служби. Под носа им, в сърцето на Европа, Ал-Кайда и дузина други терористични организации, създават нелегални мрежи от готови на всичко главорези. Нито една от службите си няма и понятие за тях. Въпреки тоталното подслушване и проследяване, въпреки стотиците милиарди долари.

24

абсурд

преди 9 години

Абсурд. Параграф 166 на германския наказателен кодекс предвижда до три години затвор, за оскърбяване на религии. По тази логика, в Германия, убитите френски карикатуристи щяха да бъда вкарани в затвора. Заради същите тези карикатури, за които бяха убити.

23

Анонимен

преди 9 години

Религията е стара колкото Света и никой не може да я забрани,но всеки трябва да има уважение към нея.Журналистите съвсем се разхайтиха и под мотото,че словото е свободно ежедневно богохулстват под различни форми и развращават младото поколение вместо за затвърждават народните традиции.Да се подиграваш с Господ (бил той Христос или Мохамед)е гавра със вярата на милиони хора и резултатът е налице.Това е повод за размисъл на цялата журналистическа гилдия за техните "смешки" които не са никак смешни

22

Анонимен

преди 9 години

Господин Оланд, отворетe си очите! Посланникът ви тук владее български. Нека бъде така добър да Ви запознае със вчерашните коментари в българския нет и сам си преценете!