11

Анонимен

преди 9 години

Не се считам за супер знаещ но след 1990 започнах да пътувам из Зап. Европа и САЩ. Ужасих се от това което тогава видях а в последните години се отчаях особено в Париж. Това ли е града на Ренесанса, на Реноар, Гоген, Пол Сартр, Мане, Моне и хилядите останали в историята с изкуството си? В метрото миризливи и мръсни имигранти, нагли *** около Айфеловата кула, страхливи бели французи които не смеят да си вдигнат погледа и да погледнат някой имигрант защото ще бъдат бити!Това ли искате в България

10

Beduin

преди 9 години

Днес приемаме бежанци с по 3 жени и 25 деца,които държат да живеят не в апартамент,а в палатки,както са си свикнали и ние сме длъжни да им осигурим подходящи условия и издръжка, а утре...Може би ще спасяват и камилите си и ще трябва да се грижим и за тях

9

Вуте-v

преди 9 години

Много мразим да мислим, ама питам и отговор не искам.Трябва ли България да остане в този прогнил Евросъюз..След 25 години беднотия разбрахме че: Царя е гол.

8

гб

преди 9 години

До бг,Същите наполеонови *** беха и на страната на сатанинските муслемски шиптъри в Сърбия.

7

Анонимен

преди 9 години

Толерантността е двупосочен процес. Когато едната страна я отхвърля по най-брутален ,другата страна е ДЛЪЖНА да се откаже от каквато и да било толерантност.

6

бг

преди 9 години

Френските наполеонови *** беха на страната на сатанинските муслемски чеченци в Беслан.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Какво ще рече "бдителност", мосю министер ?Ние със съседа Пешо да се дебнем и да се доносничим един друг, докато вашия Нов ред пълни Европа с *** и *** ?!Е, мерси за такива препоръки !Аз предпочитам да си пия ракията със съседа си, докато ме охраняват руските ядрени бойни глави на братска Русия и Владимир Путин ! Така, както беше едно време ..Па, ако ще и никога да не видя Айфеловата кула на живо !

4

Анонимен

преди 9 години

Междувременно стана ясно, че двама души са взети за заложници от въоръжен мъж в бижутерия в Монпелие, Южна Франция, но няма връзка със събитията в Париж, съобщи Франс прес. Става дума за въоръжен грабеж. Това няма нищо общо със случилото се в Париж, заяви прокурор Кристоф Баре.Ами какво става там тогава, какво става с тези заложници??? Освободени ли са? или въоръжения мъж ги взривява в момента, щото ставало дума за обир ?

3

Анонимен

преди 9 години

Хайде малко Европа да си позатвори границите, а? Тези тримата похитители от днес са родени и израснали във Франция и би трябвало да са цивилизовани, а пък какви поразии направиха! А какво ще правим с хилядите новопристигнали пущиняци, как ще се интегрират и дали въобще ще станат хора?! И кой кого ще интегрира в крайна сметка като станат мнозинство?

2

Анонимен

преди 9 години

През турската граница бежанци може да внесат калашници, защото липсва кой да ги спре.

1

Елемаг

преди 9 години

Кво зовеш бе?В 20:00 в Монпелие има нови заложници и терористи!!!На ви сега толерантност!!