12

анонимен

преди 9 години

през 71 72 73 74год бендина струваше 25 стотинки литъра за 40 год сега е2-50 лв

11

Анонимен

преди 9 години

До 2защото чичко шофер иска да се налапа с мангизи затова не падат цените на билетите!

10

баламурняк

преди 9 години

Цената винаги се определя от каквото "трябва".

9

2

преди 9 години

hei zashto cenata na biletite ne pada ???????

8

666

преди 9 години

До АнонименХайде да си спеситм нарицателните. Искаш ли?И като не искаш цирк, ходи живей другаде. Аз живея в България и ме интересува икономическата ситуация тук. Нали не си мислиш, че някой ще ти продава на загуба и ще ти предложи цена по-ниска от тази на която купува. За справка, цената на бензина в Люксембург (където бензина е евтин) е около 0,96-0,98 евроцента/л. Сам си направи сметката къде е нашата цена спрямо тяхната!

7

Анонимен

преди 9 години

До 666Тя инфлацията е само в българия в другите страни няма инфлация - циркаджия!

6

ceneto

преди 9 години

може би сорта, който купуваме(вероятно Урал) не е паднал толкова, пък дори и да е паднал при стоките цените се фиксират предварително и може да си го плащаме на по-скъпи цени отколкото е в момента

5

666

преди 9 години

Не е виновен монополиста в случая, а инфлацията. Предвид, че достига най-ниски цени, мислили ли се защто не стигне пак 1,30? Или защо всичко зависещо от бензина не поевтинява? Чисто и просто инфлацията изяжда разликата. В момена можем да бъдем относително доволни на всяка цена, която е в съотношение под 2:1. Нещо, което в момента се случва точно на бензионстанциите на ЛукОйл. По мое мнение, ще достигнем цена от 1,80-1,90 лв/л

4

Анонимен

преди 9 години

Искам да ми обясни, като се влияе и от долара (предполагам визира курса евро-долар), как така във всички други европейски държави горивото на дребно поевтиня повече?

3

Шибан народ

преди 9 години

То това е ясно, докато монополист на пазара с горива е Лукойл не чакайте нищо пазарно да се случи. Ще ви скубят , а вие за още ще питате.

2

jj

преди 9 години

Да се чете: "Няма да поевтиее."

1

Вуте

преди 9 години

Ми как да има, нали спонсорираме кримнаш!