91

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТочно обратното е.Всичко това вдига процентите на Мари Люпен, която си е човека на Путин във Франция.Това си е типично руска смрат.

90

НЕМО

преди 9 години

ТОВА ЧЕ КРЪЖИ ХЕЛИКОПТЕР БЕШЕ МНОГО ВАЖНА ПОДРОБНОСТ!

89

ДА ЖИВЕЕ ПУТИН!

преди 9 години

ТОВА СМЕ НИЕ ---ИСЛЯМО-ЛЕВИЧАРИТЕ НА ЕВРОПА И АМЕРИКА!ЩЕ ПОБЕДИМ!!

88

Анонимен

преди 9 години

Колко невинни хора бяха избити от американските рейнджъри в Ирак и Йемен.Защо затова нито един журналист не повдига въпрос.Нали сме много морални уж ...

87

Frenskia legion

преди 9 години

Време е президента на Франция да си прати Френския Легион при Ал Кайда и да избият ислямистки мастиии.Ама аз съм сигурен,че удари към *** ще има и ще има доста жертви от тяхна страна.Трябва всеки един терорист хванат жив да е измъчван публично и разстрелван след няколко дни жестоки мъчения.Трябва на тея *** да им се вземе страха и да видим дали ще смеят да си излизат от селата.

86

Pimp C

преди 9 години

сочите вие тука против франсетата ама тука става въпрос за друго , ясно е че не помним как сме били на дръвника ама айде поне малко да отсяваме нещата на зло и по-голямо зло

85

ивко

преди 9 години

До АнонименЗапада първо изкла милион араби в Алжир, преди това ограби Цариград, изгори десетки монаси в българския манастир в Атон, превърна ни в ***, второ ниво хора в ЕС. Резултат една най-нещастна нация в света.Нищо не им дължим, те ни дължат защото човешката история почва от нас, а варварите са те.

84

PImp C

преди 9 години

до тук убитите са колкото през първата седмица в Киев

83

софи мъинова

преди 9 години

искам да пишат за мене, какво ме интересуват тея, бе??????!?!?!!!!!!!!!!!!

82

сани

преди 9 години

Тези франки се оляха. Само по филмите залавят лошите на часа.

81

Анонимен

преди 9 години

До днес бях на кантар относно вчерашната екзекуция. Смятах, че заради една карикатура да убиеш художника е нещо много долно и идиотско. Да, ама в афера показаха една карикатура от същото издание на Светата тройца. Гледах онемял това кощунство и хич не ми се вярваше, че това нещо съществува, че това е възможно. Трябва сами да го видите.

80

Анонимен

преди 9 години

Мирише на световна революция. Грешката на западняците е, че никога не са приемали останалите за хора. Включително и нас. Който е ходил в Европа, го е изпитал.

79

Анонимен

преди 9 години

Така нареченето ЗАПАДНО ОБЩЕСТВО е едно тотално ЛИЦЕМЕРНО ОБЩЕСТВО.Това е поредният случай, който го доказва.

78

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от тоя сейр тип биг брадър. Къде, къде по-зловещи събития, с много повече жертви, жени деца стават по-света и никой не го е грижа. Ама нали става в страни от третия свят, на кой ли му пука.

77

Браво

преди 9 години

Евала на двамата братя и на *** с мацето, за два дни батисаха 3-*** полицейски ***! Убитата вчера полицайка, какво прави с пистолет на кръста, вместо да продава хляб някъде? Преди 2-3 години, при мирна демонстрация в Мадрид, полицията стреляше с гумени куршуми срещу мирни хора, и показаха кървавото лице на млада жена с извадено око, тогава може, нали! Френски изтребители, като част от НАТО, срещу Сърбия, избиха 5000 цивилни, вкл. TV журналисти в TV кула в Белград! Заслужават си го сега!

76

Hiter

преди 9 години

На тез талибани са им сменили наркотика ко се активизираха толкова много? Ще скочи златото итогава гледайте как Путинова Русия възкърсва.

75

Анонимен

преди 9 години

Цяла Северна Африка беше френска колония неотдавна. Сега май излиза, че цяла Франция е колония на северо-африкански терористи.Жалко за невинните жертви. В момента в целия свят е ад.

74

Анонимен

преди 9 години

европа стана страната на чудесата и кен.фа на сащ

73

Хохо

преди 9 години

Извинете ме за коментара, обаче мъжът на снимката в дясно съм го гледал по телевизията да играе за националния отбор на Франция по футбол. При това от 20 години насам го гледам и играем все на различни постове, обаче обикновенно е десен бек.

72

Маркс

преди 9 години

Махаш въпросителната от изречението и го прочети пак. Виновникът е Кой!