44

Шоп

преди 9 години

До Жена Добре, както желаете :))

43

Жена

преди 9 години

до ШопНезнам с какво можеш да ми помогнеш! Дислектик съм и е твърде късно за помощ! Ннаучих се да приемам себе си много отдавна! Не съм човек на словото!пп действително мъжете около мен си мерят и винаги са си мерили думите! За не премерена една дума отправена пряко мен съм резала глави или съм стъпквала тварта /последното е разбира се метафорично/!!! В БГ жените са много по вулгарни и в думите и в делата си от мъжете ! Карбовски казва една истина която напълно се покрива с мнението ми за пол

42

Съюз на карабинерите

преди 9 години

Смърди му главата на Марчо.

41

анонимен

преди 9 години

до Анонимен 45Пише се ***, бе господине, ***, а не ***, макар и da e на латиница.Добре, ще го напиша така ***.

40

Анонимен

преди 9 години

tozi BUKLUK da iz4ezva ot efira

39

Жена

преди 9 години

До ШопАз не съм крайна, а много крайна! Също така много търпелива! Безпристрастността е беземоционалност, т.с хладнокръвието е характерно, макар под маската на смехът! :))) Истината е, че не гледам предаванията на Карбовски, но го приемам тъй като в БГ езикът му не е изключение, а правило за мое съжаление! пп. в най близкото си обкръжение не си позволявам "лукса" да има вулгарни хора! :)))

38

ai na zdrave

преди 9 години

nekadarnik

37

vesko02

преди 9 години

За съжаление в нашия случай ароматизираните превръзки и тампони не помагат.

36

Анонимен

преди 9 години

Каквито простаци са българските мъжлета-, такъв е и селяндуринът Карбовски. Той не може да е различен.

35

Шоп

преди 9 години

До Жена Досещам се, че цинизмът и мръсните приказки те възбуждат, но един журналист няма право да сее простащина. Като иска да изригва вулгаризми, да си покани на гости такива като тебе и да ги радва по подходящ начин. Но в тесен кръг.

34

Гай Баньо

преди 9 години

Значи Карбовски казва че политиката е ***.Ми че то това си е чистата истина.Глобили са го за дискриминация на и проститутките.

33

Жена

преди 9 години

до ШопКарбовски си има своята аудитория и говори на нейният език! Той не е инстанция, а журналист! Не е краен, а работи с определена ниша на обществото! КЗД както и самият ти често говорите с езика на омразата, което ви довежда до несправедливост в преценките си, едностранчивост, и сте предубедени!!!!

32

Шоп

преди 9 години

Да, Мартинчо трябва малко да си мери приказките. Това *** от години излъчва само най-долен цинизъм и разтление на нравите.

31

Анонимен

преди 9 години

Значи от там и присъди раздават така ли гледай ти. Да не окаже че и от съда смърди та тия от кзд решават за всички.

30

Тъпаци

преди 9 години

"лека жена в перманентен цикъл. Сиреч, ще смърди, но няма да ни свърши работаИ коя жена точно се обиди? След това, по 300 лева глоба, за всички женомразци, скандирали по площадите "долу политическите к*рви"

29

СТОЛИЧАН СОФИЯНСКИ

преди 9 години

Женоря укротете се, никой не ви обижда, въобразявате си!

28

rokoboko

преди 9 години

Ако Карбовски каже, че политиката е като "смарадливо ла*но", това значи ле че всички хора трябва да се чувстват обидени?

27

Info

преди 9 години

Прочетете отговора на Карбовски в същия сайт :)

26

Анонимен

преди 9 години

значи едни могат да говорят каквото си искат други не могат явна дискриминация срещу Карбовски

25

sram

преди 9 години

Този човек е неприятен НЕ само като външност- излъчва отрицателна енергия, но има и БЕЗОБРАЗЕН език: мисли, че като употребява цинизми, вулгарности е много "ЯК" и "СЪВРЕМЕНЕН"; а то- е толкова "приятен' за гледане и слушане, колкото и другия , назоваващ се МИШО ШАМАРА.Нито ги гледам, нито ги слушам.А този, последният, отиде и в ЕС да се излага( да *** на метеното- според ТЕХНИЯ ЕЗИК)Сега замлъкна, защото БКП/БСП се усетиха.