30

мда

преди 9 години

да им пуснат по 40 девственици и те сами ще си се предадат :P

29

с.

преди 9 години

До АзВярно е!Любимците ти направо влизат и тепат наред!Освен изключително "професионалната" операция в театъра в Москва се сещам и "блестящото" изпълнение в училището в Беслан,което също беше превзето от ислямисти през 2004-та ако не се лъжа!По време на атаката загинаха над 300 от заложниците,като повечето бяха деца!Както вече казах русофилията не прощава!:)

28

Аз

преди 9 години

Не могат да стъпят и на малкия пръст на руския СПЕЦНАЗ!

27

с.

преди 9 години

До Зле си информиранТой има предвид газа,който използваха руските спецчасти когато атакуваха театъра на Дубровка в Москва,който беше превзет от ислямисти!При атаката загинаха 130 души повечето,от които от въпросния газ защото болниците и екипите в линейките де са били предупредени какво да очакват!Пълен хаос!Е,избиха и терористите,де!:)

26

с.

преди 9 години

До някойУчих в Париж 6 години и знам доста добре за какво става въпрос!:)Има мизерия наистина,но е уникално място!Същото важи и за Голямата ябълка!И да ти кажа не ми е нужно да емигрирам никъде защото съм щастлив на мястото,където живея!Виж,повечето в тоя форум явно не сте защото сте изтъкани от негативизъм!Както и да е!Живи и здрави!

25

Зле си информиран

преди 9 години

До някойОня газ е използван в газовите камери в немските концлагери, руснаците нямат общо.

24

Да добавя ...

преди 9 години

До с., И във Франция 10% от населението са мюсюлмани, т.е. това прави около 6 милиона ***.

23

някой

преди 9 години

Благодаря за лекцията, никога нямаше да се сетя. Емигрирай за Париж за да вдигнеш средното IQ.

22

с.

преди 9 години

До някойВ Париж е половин Европа плюс несметни орди от *** от бившите френски колонии!Ти какво точно очакваш?!В същото време Франция и Германия са двете най-големи икономики в Европа и са двигателите на ЕС!Освен това Париж далеч не е само метрото!:)

21

някой

преди 9 години

Да купят от руснаците една доза от оня газ, дето се вдишва само веднъж.

20

За кого казваш?

преди 9 години

До Анонимен"ako bqha turskite spec 4asti saga i 6qha dasa razpitani"А, кои са "turskite spec 4asti"? - да не си мислиш, за ония дето гонят кюрдите по чукарите?А кой е "6qha"? - да не би да е шаха на Иран?

19

някой

преди 9 години

до 13: Видях го френския стандарт, в Париж метрото мирише по-зле от обществена тоалетна, заради всички бездомници, които живеят зад седалките по станциите и където живеят, там ходят до тоалетна.

18

Анонимен

преди 9 години

В момента братята извършват отвличащи действия, които създават условия други терористи да ударят на други места.

17

с.

преди 9 години

До до с.Всичко може,мацко!Мечтите са хубаво нещо по принцип!А когато се сбъднат е направо прелест!Както вече ти казах-не ме мисли!:)

16

дамдум

преди 9 години

До Анонимен 4Има и още една снимка в интрнет където се вижда и ТАНК! Не съм сигурен дали гонят 2-*** или цяла армия. Това ако беше руския спецназ щяха да са прочистили половината квартал и сега щяха да изнасят чувалите.------------------------------за да дсиварварин и масов убиец не е нужно да си в спецназ.Ние знаем как деиства Спец наз моли се те да не те спасяват,че те първо трепят залжниците а после можеинякой терорист или всичко до крак.

15

Жа упре ли?...уй,уй!

преди 9 години

Снощи френския консул в "Шоуто на Слави" си го каза на ясен български език - двамата аллахакбарци няма да останат живи!

14

Анонимен

преди 9 години

ako bqha turskite spec 4asti saga i 6qha dasa razpitani

13

с.

преди 9 години

До до 13Ами може и 30 годишен да жуля!Не ме мисли,друже!:)

12

с.до 15

преди 9 години

Какво общо има Обама в случая и защо факта,че не харесвам Путята и *** му автоматично да означава,че съм фен на американците!?Но да ти кажа не е чудно,че реагираш така!*** сте крайно ограничени същества и виждате нещата само в черно и бяло!Толкова ви е капацитета!:)

11

Коиловски ливади

преди 9 години

До Анонимен 8, да допълня само, че: нашия квартален, тогава си погърмя на воля по легионерите.