10

СС

преди 9 години

До 4. Ти, перфекционист - абсурд!! При това неграмотно писане и липса на стил, не знам кое ти е перфектно.

9

аС

преди 9 години

Все пак, точно индивидуалността , създава оригиналност ! ;)

8

Анонимен

преди 9 години

На мене кубчето на Рубик ми изглежда забавно за правене на шеги.

7

Анонимен

преди 9 години

Трудно ви е да го разберете, но аз страдам от такава форма на обсесивно-компулсивно разстройство, това е едно от най-често срещаните разстройства. Лечението е трудно, съжителството с теб не е леко и трябва търпение. Добре че имам любяща и разбираща жена. Надявам се скоро да приключа успешно лечението. Много е неприятно, защото ей такива дребни неща те дразнят много и не можеш да направиш нищо, не се контролира. Половината знаменитости страдат от такова.

6

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен Човече, уважавам твоя перфекционизъм, но се питам как е възможно да си геодезист, а да си толкова неграмотен. Все пак, геодезията се учи като висше във УАСГ?! Освен ако не си завършил ПУЦ! Но при днешното състояние на образованието вече нищо не ме изненадва.

5

ПРСТО ДНЕС ЛАЙ-НЕЕЕ

преди 9 години

Е*ати тъпата статия , на фона на това , което се случва във Франция. Нещо за Азис , Свирколета , паркетния урунгел и себеподобните им , няма ли да напишете ?

4

Анонимен

преди 9 години

Много е хубаво да си перфекционист :). Понякога се чувстваш щастлив от дребни работи само от това че са добре подредени :-). А в моята работа като геодезист и хоби дърводелец е много доходоностно да си перфекционист. То и във всяка друга сигурно е така. Хората който си изпипват работата в детайлите са ценост :). Може да не станеш богат, да не правиш голям обем работа, но каквото правиш е от най-добрите

3

Пуф

преди 9 години

Колабирах от тия извращения

2

бен търпин

преди 9 години

хахахахах и моето се затрудни особено заради обърканата шарка на гранитогреса....много забавен и разтоварващ ад...хареса ми :)

1

Виктор

преди 9 години

Затрудни ми се дишането докато ги гледах