15

оцеляваща българка

преди 9 години

ЧЕТЕТЕ НОМЕР 7!вярно е.НЕ МОЖЕ УБИЕЦ НА МИРНИ ХОРА ,В МИРНА ДЪРЖАВА ДА БЪДЕ ПУСНАТ НА СВОБОДА,АКО ЩЕ 10 РЕЖИМА ДА СЕ СМЕНЯТ....УБИЕЦЪТ Е УБИЕЦ!

14

Габриела

преди 9 години

Абе дали са им били в черния списък не е сигурно но все в някои от списъците им са били и със сигурност те са им платили билетчетата до Близкият изток.:)

13

@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

Тероризъм, Ал Кайда..... Глупости на търкалета!С тези думи хвърлят отговорността другаде, а истината е, че това са си френски граждани, с френски паспорти.... да може и да не са чисти французи, но системата ги е признала за такива, това значи , че проблема е в системата.... И това не е тероризъм, а престъпление....Има огромна разлика между двете думи...

12

Анонимен

преди 9 години

До ГошоТЕЗИ ДВЕ ИМЕНА ИЗПАДНАХА В МЕДИИТЕ НЕИЗВЕСТНО ОТКЪДЕ. ПОЛИЦИЯТА ДОСЕГА НИЩО НЕ Е КАЗАЛА.

11

Анонимен

преди 9 години

Ако го бяха пуснали да отиде в Ирак, нямаше да се върне жив. Изобщо голяма грешка бе, че спираха желаещите да се бият да ИД и ги принудиха да правят простотии тук.

10

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Ислямисти избиха комунисти.

9

абсурд

преди 9 години

Абсурд. Параграф 166 на германския наказателен кодекс предвижда до три години затвор, за оскърбяване на религии. По тази логика, в Германия, убитите френски карикатуристи щяха да бъда вкарани в затвора. Заради същите тези карикатури, за които бяха убити.

8

Отворете си ........

преди 9 години

Очитеее, очите си отворете. Политиката на коя страна доведе до невиждано ескалиране на религиозния будализъм и простотия. Алчните и жадуващи да са ЖАНДАРМЕРИЙСКИ световен ботуш американци докараха до тук нещата. Първо да се озапти най-голямата терористична държава САЩ и после да видим как ще се справим с простаците превърнали се в убийци на невинни хора.

7

Иван

преди 9 години

Не одобрявам убийствата. Но реално погледнато, тава не е терористичен акт, защото е бил насочен срещу напълно определени хора, които по някакви правила се считат за виновни. По същата логика, американците трепят с безпилотници хора по целия свят, защото някои си военен или чиновник (не съд) е решил, че заслужават да бъдат убити.Трябва да помним, че типичен терористичен акт бе взривяването на вагона за майки с деца от български ислямисти. Но един от терористите обаче сега е на почит в ДПС.

6

евреин

преди 9 години

прости хора сме и това е

5

Глупави европейци

преди 9 години

Единия бил в Клон Ал Кайда , а другия в стебло Ал Кайда. Целия терор над западните страни идва от отворения западен демократичен модел. Кой дявол ви кара да учите маймуите на демокрация и да ги допускате в страните си ? Колко глупаво вкарали го в затвора затова че искал да пътува за Ирак ! Пуснете го и му вземете европейските права и гражданство. Насила си съхраняват терористите после търсят виновни,Хванат ли някой, той и целия му род- вън от Европа!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

До ГошоВсъщност тази версия за падналата в колата лична карта на терориста изглежда скалъпена.Явно в Европа трябва да бъдат ограничени гражданските права на хората и подобен "атентат" е отлична възможност да се наложи това.Някак смешно изглежда при перфектно замислен план да изгубиш личната си карта в колата, с която си извършил престъплението ...Отдавна ни правят на *** ... Защото сме точно такива ! :)

3

Гошо

преди 9 години

Няма такова нещо. Този ли си забрави личната карта в колата? Ако го хвант жив, Хасан да се казвам.

2

Герги

преди 9 години

Абе още като им видите погледите като на добиче, прибирай ги на топло!!!

1

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Всъщност правилният прочит на атаката срещу "Шарли" е ислямисти избиха богохулци !Това е истината !Не симпатизирам на терористите, но не мога да жаля и за богохулците от "Шарли".Живеем в извратен свят с подменена ценностна система.Богохулството се нарича свобода на словото. Богохулците са превърнати в герои.Апропо - ислямистите са продукт на същата система. Именно тя напълни бяла Европа с *** и негриТова е Новия световен ред в действие - най-идиотската система позната в човешката история