105

КОЙ ОТДЕТО

преди 9 години

КОЙ ОТДЕТО Е ДОШЪЛ

104

Анонимен

преди 9 години

Какви са нашите журналисти? Гледах разговори с няколко набедени за известни и ме беше срам! Страхливи, без категорична позиция за свободата на словото, карикатурите и сатирата. Гънеха се горките, а всъщност са борци за свободното слово и мнение. Те са платени и естествено поръчкови. Ние ги наричаме ***. Да, такива са! Един не излезе и не каза твърдо, свободата на словото е свещенна! Нито един не е готов да си рискува мекото ***..це да каже, свобода на словото, свобода на сатирата! Срам!!!

103

Анонимен

преди 9 години

Операция ГладиоЧукнете в интернет и всичко ще ви се изясни.

102

Анонимен

преди 9 години

По добре си хвани такси и му кажи да те закара в някой клуб там ще си избереш

101

Анонимен

преди 9 години

Тия двама наркоманчета коиито за да преживеят продават пица карат нов черен ситроен стрелят безупречно уж са джихадисти а бягат като престъпноци по пътя крещят че са членове на ал кайда а в крайна сметка единия си забравя личната си карта като улика... ХахахахахахааааИли тайните служби на франция са *** или нас ни мислят за такива.

100

Анонимен

преди 9 години

Мъжът се занимавал със строителен бизнес, твърдят осведомени.Застреляният мъж е на 47 години, жената е на 40

99

Анонимен

преди 9 години

Съпруг и съпруга са открити разстреляни до зоопарка в София, съобщиха за "24 часа" от МВР. Двамата са съпрузи, намерени са от друг човек на улица недалеч от зоопарка. Човекът, който ги е намерил, е подал сигнал на телефон 112.

98

Шано

преди 9 години

Аз бих влезнал в народното събрание с автомат калашников, даже докато го излъчват по БНТ и какво?

97

KKK

преди 9 години

който квото си е посадил, това ще жъне .... сега и ние си насаждаме едни яйца в гащите с ДПС

96

Божо

преди 9 години

До LondonС какво си по-различен от тези кухи *** , фанатици ??? Каква е разликата между ислямския, комунистическия , националсоциалистическия фанатизъм , които убиват в името на някаква си глупост ??? Всички откачени доктрини, като комунизъм, религиозен фанатизъм, националсоциализъм мразят мисленето и обичат страха и терора, защото само от това виреят !!! Свободният свят приключва със свободата на словото !!! Аз съм Шарли, дори да не са прави !!!

95

АТАКИСТ

преди 9 години

до 195Мхм. Ясно. Шопа поради липса на аргументи, не можа да ми отговори и прибягна до малоумният си сарказъм. Само че да владееш тази висша форма на ирония-сарказмът, се изисква нещо повече от това да си *** шоп!

94

АТАКИСТ

преди 9 години

БГЯ си кажи конкретния отговор, как Тиквата е в КОАЛИЦИЯ с фанатичните ислямисти Корман Исмаилов и Касим Дал?Кажи, бе, смешен??????????

93

Анонимен

преди 9 години

Аба братята май отдавна са убити в Ирак, или такъв профи с пълна кола с оръжие ще си вземе личната карта, за да не се изпорти при проверка? Това е една скалъпена история, ужасно брутална.

92

Анонимен

преди 9 години

тези двамата съм сигурен че в джамия не са влизали а ги изкараха религиозни фанатици.това са едни откачалки търсещи изява и известност.

91

Хахааааааааа

преди 9 години

То понеже сега не ви управляват турци нали. А по изтеглени заеми тиквата надмина всички рекорди до сега.Колкото до замяната на плевела с прасето. Мога да ти кажа, че няма да има никаква разлика. И единия и другия ще цункат с кеф ердогановия.

90

АТАКИСТ

преди 9 години

БГ 170То затова ли си с ГРОБ което го подкрепят Касим Дал И Корман Исмаилов- отявлените мюсюлмански фанатици???Добре че ми каза!

89

Олигофреновед

преди 9 години

Имам съсед. 99 % от времето си е кротък. Но в 1 % може генетичната му предразположеност (родители спортисти, вземали анаболи) да доведе до убийство.А питат-Ти защо дразниш ***. А ако не го дразниш, той си намира повод да беснее. Гледайки снимките на предполагаемите терористи, все едно съм във входа си. И защо? Защото преди 80 години някои морфологични и генетични белези са водели до... Много се размножават.4 безделни жени(по Коран) трудно се издържат от безпаричен мъж, ако не е терорист.

88

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТТиквун е на власт с помоща на еврейското лоби!Те са неговите господари!

87

АТАКИСТ

преди 9 години

БГ, ако не беше Сидеров с подкрепата си тогава щеш еда се случи това- Да се коалирате с фанатичните *** Корман и Касим. *** кефа, а?Кажи поне не те ли е срам да ти е на власт твоя господар Тиквата заедно с турски фанатици?Кажи, бе кавал БГ?

86

АТАКИСТ

преди 9 години

БГ, прав си - винаги славиш България с: "Да живее България".Просто си за орден...Няма такъв ***!