39

анонимен

преди 9 години

ПАРИТЕ ОТ ЧАСТНИТЕ ФОНДОВЕ СА -0---СЕГА СЕ ВОДЯТ РАЗГОВОРИ ЗА ЗАБЛУДА НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ

38

Анонимен

преди 9 години

Е, ако си внесете парите за пенсия в НОИ ще имате не пари, а .............Ще ви направят "преизчисление" на пенсията и после "таван" на пенсията....., ако има тогава кой да ви внася пари!НОИ работи на разходо - събирателна система и след 20 г. пенсионерите ще са повече от работещите!

37

ОМЕРЗЕН

преди 9 години

ГРОБ ГРОБИ БЪЛГАРИЯ.

36

Анонимен

преди 9 години

и защо да плащат осигуровки хората след като и да плащат и да не плащат на повечето хора пенсията няма да се увеличи,защото заплатите са малки и осигуровките не могат да осигурят дори и минималната пенсия

35

Деян

преди 9 години

ПО-ГОЛЯМ ВИЦ НЕ СЪМ ЧУВАЛ!

34

ЕДНО ОТ МНОГОТО

преди 9 години

А ЗАЩО РАЗДЕЛИХТЕ ХОРАТА НА РОДЕНИ ПРЕДИ И РОДЕНИ СЛЕД.И КОЙ ГИ РАЗДЕЛИ?ЗАЩО ЕДНИТЕ СА СОЛИДАРНИ И ПЛАЩАТ СЕГА НА ПЕНСИОНЕРИТЕ.ЗАЩО ЗАКОНИТЕ НЕ СА ЕДНИ ЗА ВСИЧКИ!

33

Идеалист

преди 9 години

Ще имат, ако Гробарите бъдат изметени от властта до 2 месеца!

32

Анонимен

преди 9 години

MLADO MOMCE SI I EDIN SAVET OT MENE,KOLKOTO POVECE OTKRADNESH DNES, TOLKOVA PO-DOBRE SHTE GIVEESH UTRE.

31

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБерастите отново се готвят да откраднат парите ни, кикто направиха по Дянково време с парте от Здравната каса и Сребърния фонд.Бъдете бдителни !

30

професор

преди 9 години

За здравето на пенсионната реформа пийте студена гола вода!!!!:))))

29

Анонимен

преди 9 години

Mama da se optimum dokatovsme s Sa6t...

28

Анонимен

преди 9 години

На сегашните пенсии пари ли им викаш?

27

Далавера

преди 9 години

На запад се гордеят какви големи данъци са платили. В цената на стоката са включени разходите за труд и осигуровките.Купувача като заплаща , плаща и тези разходи , а от продаваемата скока , щом е конкурентна се печели и от пазарната и цена.В България е обратното. В цените на стоките , които имат европейски нива , са включили западни заплати и данъци , а плащат български заплати и осигуровки.Това е огромна разлика и затова и те самите този механизъм го наричат ДАЛАВЕРА.

26

Анонимен

преди 9 години

А бе ***,а бе ***!Защо не пускате икономиката на държавата да работи,а се занимавате с глупости!През 1973 год барел нефт беше 3 долара,после стана 130,сега е 60...Не е ли ясно,че и в злато да се "пазят" осигуровките,и след 30 ,и след 130 години пенсиите ще се изплащат от бюджета!Индианските вождове ги залъгвали със стъклени куртаци,днешните управляващи-с хартийки-производството им е по-евтино.Страшно нещо простотията и умствения мързел на управляващите ни икономисти и финансисти!

25

любопитен

преди 9 години

Колко ще имат - колкото сега или по-малко?

24

Чудя се

преди 9 години

А аз се чудя в кой фонд да се усигурявам? При Ковачки ли, при Трактора ли ,или в Изи кредит?Чудя се и какво го бърка работодателя ми на кого да превежда осигуровките ми?

23

Анонимен

преди 9 години

Ако си вкарам парите от частния фонд в НОИ със сигурност ще ги загубя,ако останат там където ме принуждаваха да ги внасям,поне има някаква надежда някой ден да си ги получа! Така,че тия шарени пилета дето ми ги фърга Боко,хич няма да минат!

22

Анонимен

преди 9 години

Tъпанар!

21

Анонимен

преди 9 години

ДЗПО анализите сочат че при официална инфлация 56% за последните 10 години (реалната сигурно е двойна) средствата в пенсионните фондове са се увеличили с 51%. При вноска 50 лв (днешни) на месец за 30 години сумата ще е равносилна на 100 лв днешни добавка към пенсията през 2045 година, когато най-вероятно доходите ще са двойни в сегашни пари, т.е. ще има от днешна гледна точка едни 50 лв. на месец - едно голямо НИЩО

20

Анонимен

преди 9 години

Велики блъфове Не верваме на никой