4

Анонимен

преди 9 години

Англия е 50 млн. и няма домове за изоставени деца. Хиляди са желаещите да осиновят дете, но процедурите все още са много тежки, да отчетем факта, че в много населени места, това е едно от малките препитания там и кметовете искат тези домове за функционират, защото е добре за конкретната община. Защо изоставени деца, подхвърлени до *** не се осиновяват веднага, а децата се подмятат от институция на институция. Мои познати си осиновиха дете с много трудности и колкото и гадно да е с ВРЪЗКИ.

3

Анонимен

преди 9 години

КРАВАРИАТА Е В ДЕСНИЯ ЪГЪЛ

2

център от семеен тип

преди 9 години

както и приемните семейства,костват много пари на държавата, тоест - на данъкоплатеца.Има смисъл от такива институции,които да заменят социалните домове,само когато става въпрос за истински сираци.Повечето от възпитаниците на социалните домове у нас си имат родители.Всички знаем що за родители са това,няма защо отново да ги описваме тук.Редно е такива хора да бъдат въдворявани за през деня в трудови лагери,за да изработват издръжката на децата си,а вечер да се прибират при тях и да си ги гледат

1

В. Узунов

преди 9 години

Оххх,добре,че тоя дето ходя да се забавлявам не е сред тези дето ги затварят. С мандарини или с дрехи за няколко лева от втората и те доволни и аз.Ще има -чиче да барна ли чурката )