7

Вярващ в ДПС

преди 9 години

Ще им се даде компенсация , 1.- Ще се увеличат средствата с придридружител от 75лв на 125 лв , 2.- Ще им раздадат безплатно / за сметка на НЗОК / , от онова секретното хапче на доктор Прокобов , което ще ги излекува на 100 % . И понеже терапията включва цили 3 хапчета , - след последното им порастват крила и те отлитат за среща със свети ПЕТЪР.

6

zlatena

преди 9 години

То е ясно ще откакто дойдоха българоубийеците от гроб опс герб нищо добре не чака нас Българския народ.Отнемат пенсиите на пенсионерите на инвалидите защото на бойко мутренската тиква и негова герберска *** им трябват пари за асфалт .

5

Анонимен

преди 9 години

nikoi ne razbral za toq protest

4

Nedelcho88

преди 9 години

ПОРЕДНАТА СТЪПКА КЪМ ЗАВЕТНАТА ЦЕЛ НА ОНЕЗИ *** В СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО , А ИМЕННО - ГЕНОЦИТ КЪМ ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ.....

3

д-р Р. Радев

преди 9 години

Явно, че се правят опити за нашето /на инвалидите/ търпение. Младите какъв стаж? Кой ваема инвалид на работата? Колко учат? Какви условия са създадени в училищата или университите? С какъв транспорт ще стигнат до тях? С какви придружители след като ги отнеха? Решиха да слагат и критерий - доход!? Някой знае ли разхода на един трудноподвижен човек? Често ми казват, но било много трудно? Трябва ли да станеш като нас, че да ни разбереш? Лошото при нас проблема е, ние инвалидите сме като орел, рак и

2

Хари

преди 9 години

Всичката ни работа е такава. Вършим по-лесното, а не по-правилното. Вместо да се открият фалшивите инвалиди и да им се спрат пенсиите и вместо да се намерят механизми срещу появата на нови фалшиви инвалиди, нашите политици правят по-простото нещо - решават да вземат парите на всички, и здрави, и болни. Не вярвам в тая работа да има лобистки интереси. Май всичко е от мързел и простотия.

1

Анонимен

преди 9 години

Подкрепям ги, когато става въпрос за хора които действително имат увреждания и не са фалшиви "инвалиди".Нещата у нас са така уредени, че здрави и прави малограмотни мързеливци получават какви ли не помощи и надбавки и по никакъв начин не можеш да им спреш тези готови пари дори и тогава, когато му се посочва работа, която може да върши, но той отказва да работи!