68

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТи пък ме умори от смях да казваш, че в Русия няма следствие - криминалистиката като наука почва оттам, а не от Шерлок Холмс.

67

Анонимен

преди 9 години

До varg 84Руските разследващи органи????? Уууупс:)Вие ще ни уморите от смях , бе матрошки!

66

ОБЪРКАН

преди 9 години

До АнонименСлушай приятелю /ко/, не говори /пиши/ така, защото веднага срещу тебе ще скочи Хелзински комитет, ония от Хюман, к,во беше там,някакъв уоч, евро, посланика на САЩ и др. демократи, че не зачиташ свободата на личността! Ясно! Май в скоро време да си бял и да си християнин ще е опасно за живота съчетание! Сега политическия момент изисква да се защити обратната резба, пък после ще видим!

65

Анонимен

преди 9 години

Като не искат да се интегрират - да не ги взимат. А не да се разхогдат с бурки и фереджета в Европа че и да претендират за права в чужда култура.

64

Анонимен

преди 9 години

Този акт показва, че те не искат да се интегрират. Искат да налагат своето мислене и своите навици, което не е нормално. Ако не беше трагично щеше да е комично да вдигаш оръжие срещу карикатура.

63

Анонимен

преди 9 години

Френските правителства от години даваха грагданство на всякакви мюсюлмани, акомодираха ги , толерираха ги .. за сметка на европейци от бившитв соц. страни.Виеха като англичаните срещу ***, но тесамо крадат не са терористи. Ето го резултата от етническата и религиозната толерантност! Вече е късно да ги гониш и прочистваш.

62

Анонимен

преди 9 години

- "Те говориха на перфектен френски и твърдяха, че са от Ал Кайда"- "Отидохме до прозорците, имаше двама мъже с оръжия, говореха на лош френски"Нещо почнах да се обърквам от свидетелските показания...

61

Pilot

преди 9 години

Тези са 3 поколение мюсулмани и виждаме как са се интегрирали в обществото ! Извода е такива *** вън от Европа ! Това с пълна сила важи и за България ! Трябва твърда и безкомпромисна намеса на държавата и обществото!

60

егати статията

преди 9 години

Интересно - вземат си децата от детска градина и си ги водят на работа. И още куп противоречия - ауторката, оправи си превода.

59

Приятели,

преди 9 години

толкова много свидетели са допуснали това. От страх. Какво ви говори товаИ как имат изобщо очи и уста да свидетелстват. Сега за герои ли ще ги преставим. Докога това. Свидетели на г. еноцид над хората. насилието ражда насилие

58

Анонимен

преди 9 години

Някакъв пък /Батман ли, Спайдермен ли/ преброил 30 изстрела от Калашник. Айде де. Калашника стреля 10 пъти в секунда.

57

Анонимен

преди 9 години

"Жената отивала към редакцията заедно с детето си, когато била заплашена с оръжие от атентаторите да набере кода, с който се отваря вратата на офиса."След като отворила, по незнайни причини не останала на улицата, а в качеството си на свидетел, се завряла заедно с детето си под бюрото, за да гледа представлението.Тия ни взеха за абсолютни телета.

56

до68

преди 9 години

Помисли си КОЛКО е ядосан Путин на ЕС, САЩ и др.; освен това разполага с "богат набор" БОЙЦИ: как ще различиш чеченец, дагестанец, казахстанец, узбекистанец от друг *** азиатец, арабин?

55

Маркс

преди 9 години

Вероятността от нови атентати е много висока. Янките не успяха да навият Европа за сухопътна акция срещу ИД и сега ще я провокират с атентати. Разполагат със арабски зомбита произведени в Гуантанамо и раболепното пълно подчинение на партньорските тайни служби. Бъдете нащрек и не позволявайте на страха да ви превърне в мишки! Родфронт другари, войната започна!

54

някой

преди 9 години

58-и, воините не се печелят от повече калашници. Русия например има по-малко от поне 30 страни.

53

МНО

преди 9 години

До Pimp CТЕЗИ АКЦИИ СА ПЛАНИРАНИ И ИЗПЪЛНЕНИ ОТ РУСКИТЕ СЛУЖБИ.ПУТИН Е ПРЕРОДЕНИЯТ САТАНА.

52

Анонимен

преди 9 години

Англичаните и французите ни ненавиждат.Нас - европейците християни.В същото време през годините те с лека ръка допускаха всякаква имиграционна *** от Азия и Африка.Сега паплачта им се "отплаща".Лошото е,че цялата европейска цивилизация е заплашена заради тази абсурдна политика.И все плямпат за толерантност...

51

Анонимен

преди 9 години

До 11Само да те светна, че преди 89-та у нас (говоря за Сф) имаше и седмични детски градини, и доста родители ги ползваха. Особено онези, които работеха в непрекъснатото производство и по график...

50

FBI

преди 9 години

Прилича на перфектно подготвен План на някои Тайни Служби , първо беше някакъв сатиричен вестник после убити полицаи а сега бомба в джамия после ресторант накрая дюнер , не вярвам на този ЦИРК

49

Да не забравяме как

преди 9 години

Да не забравяме как ОТ МЕСЕЦИ укро-християни колят, пекат,бомбят русо-християни-хиляди