73

анонимен

преди 9 години

Като чета заглавието на статията аз вече съм убеден,че главните виновнициса калашниците и по точно тези които ги правят и този който го е измислил.От заглавието аз съм убеден,че първо трябва да бъдат осъдени тези които правят калашниците защото убиците ако са били с други автомати е нямало да убиват друго е да си с м=16 ще си по милостив .

72

емо

преди 9 години

много глупава статия.какъв свят се обединява;светът не е сащ и европа и израел.ако атентатът не засяга тези западните държави никой няма да се заинтересува ,а ще бъде минат като обикновенна случка.всеки ден заради кретенската политика на запада загиват хиляди хора но никой не се интересува от това

71

ник

преди 9 години

А има ли в България покровители на убийци на журналисти? Ах а сетих се! Еврогрупата на ГЕРБ В първия си работен ден в Евро парламента поиска освобождаването на украинка отговорна за убийството на двама руски журналисти! За това се похвалиха на собствения си сайт! Мислете!

70

Анонимен

преди 9 години

Стига с тая гавра с вярата. Гавра с вярата са нашите xора от Родопите, които платиxа с живота си отказа да станат мюсулмани. Това сополиво съчувствие на едни гангстери просто не ни отива.

69

буревестник

преди 9 години

Случилото се в Париж не беше за вярване,а случилото се и още случващо се в Либия,Сирия,Ирак,Ливан, Украйна,а и на още много други места по света дали е за вярване.Нашите десетина убити платиха за милиони убити от братята и бащите на тоз отвратителен обединен за масови убийства свят.Всеки има право на живот и свой душевен мир и вяра и никой няма право да се гаври.Това не е свобода на словото,а е гавра с вярата на определена прослойка от света.

68

бореца

преди 9 години

Като заговорихме за демагогия ще кажа още нещо!А например случая с вируса "Ебола" в Африка всеки ден умират с десетки и станаха вече хиляди а великолепната западна преса дори престана да се интересува от това а когато се зарази и един бял човек веднага въпроса стига чак до ООН и ако това не е демагогия какво да го наречеш?А при природни бедствия ако е някъде по света само се споменава мимоходом но ако е Европа или САЩ тръгват едни репортажи,трагедии и всякакви такива неща!

67

Грешно

преди 9 години

Няма "изкривена версия на исляма"!Ислямът е антидемократичен,нетолерантен и терористичен в самата си същност! Използвайки "демокрацията",той иска да завладее целия свят!

66

Анонимен

преди 9 години

Във Франция само 25% са истинските французи.

65

Анонимен

преди 9 години

Я пусни карикатури на евреи или хомосексуалисти в свободната цивилизована Европа да видиш какво ще ти се случи и на медията и на теб.

64

Анонимен

преди 9 години

Някой се заиграва с религията и това е много опасно. За няколко дни двете най-богати европейски държави имат такива проблеми, дали е въпрос на случайност или на сценарии за дестабилизирането им ?!

63

Анонимен

преди 9 години

До АнонименВ одеса действаха доказани руски правокатори.Ама всеки си избира каква истина му харесва.Запдът с зъл Русия е пич.

62

Анонимен

преди 9 години

Що не скърбяха така и за жертвите на фашистите в Одеса !!!! Явно западните ге.ве се смятат за богове ,по хора от хората !

61

Анонимен

преди 9 години

Мюслитата нали си направиха държава, аре марш да бегат да живеят там, кво тероризират белите и цивилизовани страни?

60

бореца

преди 9 години

Бог да прости загиналите хора!Но има едно НО защо например при атентат някъде другаде загиват десетки хора или както в Украйна се избиват хиляди хора със оръдия,самолети или ИГИЛ избива хиляди хора особено хладнокръвно западната преса или само ги отбелязва като факт или въобще не се интересува а сега едни висопарни слова за защита на демокрацията на свободата на словото!Например нападението в Грозни преди един месец беше отбелязан само като факт а смъртта на 12 французи е световна трагедия!

59

Анонимен

преди 9 години

Стелков не разтреляли двама от същата *** за мародерства Наемници какво очакваш

58

до 78

преди 9 години

До Анонимен--78--май ти си ***---Сивите вълци са спонсорирани от арабите,ИРА е спонсорирана от протестанската църква,ЕТА е спонсорирана от ЦРУ-доказано е вече-в Викиликс го има...така че не се прави на умен...

57

Емо

преди 9 години

До *** дето се е "кръстил" ИСТИНАТАТи знаешли, че когато Англия е дала независимост на ИРАК, 30% от населението са били християни ! През 2001г. християните са били 5% в Ирак !Така, че нещата са несравними !!!

56

ИСТИНАТА

преди 9 години

Стига ревахте....всички знаем,че запада и техните политици създадоха тероризма--сега ревът.Жалко за журналистите,но същите тези журналисти помогнаха за раждането на тези главорези.Със своите тенденциозни и заблуждаващи матеряли,журналистите направиха услуга на джихадистите--а сега получават куршум от същите.В случая,наистина е вярна поговорката--каквото повикало,това се обадило.Жалко,но това е истината..........

55

край

преди 9 години

Изчакайте позицията на Белия дом по въпроса и тогава я подкрепяйте.

54

А сега де

преди 9 години

До Анонимен 73Я бързо провери в google , какво означава сарказъм и после ми задавай *** въпроси.