12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 8И още една важна добавка към Вашите доводи:На снимката е без фотошоп!Да е жива и здрава.

11

Анонимен

преди 9 години

А не бе! Интересува ни. Може и да не си бременен, но мислиш ли да забременяваш. Ако не мислиш, то някаква операция за пола поне можеш да планираш? Или пък нещо друго. Във всеки случай дръж ни в течение, че да знаем. :) Поздрави от $$$$$$$офия, България и .......за Синди от Аустрейлиъ.

10

Анонимен

преди 9 години

Ами браво на нея:) Честито и да са живи здрави и щастливи всички в този дом. Тя заслужава.

9

цоцко

преди 9 години

шишнала е кат че ли

8

Анонимен

преди 9 години

А пък аз изобщо не съм бременен, даже и преди 12 месеца пак не съм бил бременен. Само така информативно ,не че може да ви интересува !

7

Анонимен

преди 9 години

Първо, на скоро е родила. Второ, определено не е излязла добре на снимката. Трето, да, наистина не е онова маце на 20-25 години, дето е била. Обаче явно сме имали еднакви вкусове за жена с доста от писалите по-долу. И на мен ми беше една от любимите девойки из киното по онова време. Да е жива и здрава, да се радва на децата, семейството и парите дето ги има.

6

Невинен

преди 9 години

Не съм аз! Кълна се!

5

До коментиращите

преди 9 години

Жената скоро е родила, бременна е отново - нормално е да се е "наляла". Останалото е кофти гримьор и безсънни нощи ... Погледнете се първо вие!"Шепот от отвъдното" е страхотен сериал.

4

Анонимен

преди 9 години

Абсолютно съм съгласен с двамата колеги по-долу. Направо се влюбих в нея в Знам какво направи миналото лято, страшна мадама. Последваха още много добри роли. А косата й беше направо божествена. В момента обаче е много далеч от онази Дженифър, която беше доскоро. При все, че е само на 35, далеч не е стара, но...

3

PACO-LOCO

преди 9 години

Тази навремето ми беше идеала за жена,имаша един филм играеше дъщеря на Сигорни Уивър,беше страхотно красива,не мога да повярвам че е тя.

2

Гошу

преди 9 години

Тази едно време беше супер хот, мега секси пичка, а сега като я гледам как се е разляла и какъв дроб е станала... мъка направо

1

Анонимен

преди 9 години

ах, колко вълнуващо, колко ли трябва да ти е багажът, та да занимаваш хората с такива буламачи