13

Шаран -БГ

преди 9 години

Много са умни! Нали ги избирате 240 на брой 119 са против, ама 121 гласуват "за" и скок няма! Само лекичко /с по 5 10 %/ се повишава цената на електричеството. И виждаш ли нещастнико колко много мислим за теб? Цели 119 депутати, с по 5000 лева месечна дажба, мислим за теб! Спукваме се от мислене и трябва да си увеличим заплатите и партийните дотации там гласуваме единодушно и твърдо "ЗА" ! Ти живей със 160 лв. пенсия!

12

ognyanz

преди 9 години

На думи са против поскъпването на тока, а на практика не си мръднаха пръста за да спасят ТЕЦ "Варна" и да накарат ЕВН да монтира сероочистващи филтри. Сега ЕВН ще нарежат на скраб всичко, което стара за вторични суровини в централата и ще излязат даже на печалба.

11

Анонимен

преди 9 години

Дупедатите да си гласуват закон тяхните сметки и на фамилиите им до 9-то коляно да се поемат от държавния бюджет и след това няма да имат причина да са против поскъпване на тока и със 100 и с 200 и с 300 процента, ще им е напълно безразлично.

10

софиянец

преди 9 години

ВДИГНАТ ЛИ ТОКА ,ПРАВИТЕСТВОТО ПАДА

9

сова

преди 9 години

Никой в България не може да си купи власт, до като не продаде България.

8

дебелогъз депутат

преди 9 години

Цената на тока трябва да скача всеки месец,защото жизнения стандарт на българина е изключително висок.Средната заплата е 2 бондака,тя се определя по следния начин-вие вземате 360лв чисто 300лв , ваще любими,смирени депутати 3-4 бондака или средната заплата на българина е цели 2 бонка.

7

Анонимен

преди 9 години

Лева ще се обезцени ако вдигнат тока.

6

Анонимен

преди 9 години

простаци.цената на горивата падат под 50 долара, тия ще ми вдигат тока.слагам си нафтовата печка и ще си пия греяна ракийка.простаци.

5

Анонимен

преди 9 години

Вдигнете цената на тока - тъкмо повод да се вдигне народа и да ви ...............

4

Анонимен

преди 9 години

Явно депутатите опитват да вдигнат, това което могат - цената на тока. Явно ще трябва да хванем и ние нещо "възобновяемо" - дървото!

3

Анонимен

преди 9 години

Дигай, смело *** преди това разрешете внос от вън!

2

потребител

преди 9 години

ама що бе , вдигайте го , тъкмо да давам цялата си заплата за ток ...

1

Анонимен

преди 9 години

Какъв скок на тока?!Тия са луди