118

доброжелател

преди 9 години

Сега франсетата да се погрижат за такива като тия ***,а не да ни дават акъл какво да правим!!!!

117

Shark

преди 9 години

Искам сега да припомня на г-н френския посланик за неговото възмущение когато от трибуната на НС се каза в прав текст истината за *** във връзка с побоя над медици и апелира линейките да ходят там с полицейска охрана. ТА Г-Н ПОСЛАНИК, ДА ВИ ПИТАМ, ДАЛИ НЕ ПРЕОСМИСЛИХТЕ ПОЗИЦИЯТА СИ ВЕЧЕ???? Също да питам и г-жа Меркел, която заклейми антиислямското движение в Германия - Г-ЖО МЕРКЕЛ, ДАЛИ НЕ ПРЕОСМИСЛИХТЕ ПОЗИЦИЯТА СИ ВЕЧЕ? ВЪПРОСА МИ Е СЪЩО КЪМ ВСИЧКИ ЕВРОТОЛЕРАСТИ, АТЛАНТИЦИ И ДР.ПРЕДАТЕЛИ

116

Влад

преди 9 години

Източноевропейците като изключим *** се адаптират във ЕС и то положително, те са носители на християнските ценности и култура за разлика от излямските главорези. ЕС е този който отвори врати за ислямският свят. И сега да сърбат попарата. Когато отидеш в една страна спазваш законите, говориш езика, а ако и от друга религия се отнасяш с уважение с религията на мнозинството! Ако ли не ядеш сопата яката независимо дали си Багдати или Осмати!!

115

Влад

преди 9 години

Спомням си преди България да влезе в ЕС колко силно се разискваше от европейските лидери как българите и румънците щели да залеят Европа. В същото време ЕС се напълни със мангуши от къде ли не! Докато с източно - европейците трябва да се внимава. А за тия Куаши да му мислят французите! Като колонизираха Алжир и осеминиха наред алжирките сега да си носят последствията! Но моля моля! Да не ни нареждат заедно със тези субекти!

114

Коцето

преди 9 години

"Двамата били заподозрени благодарение на лична карта на единия". Хахаха. Нещо са се объркали нашите партньори отвъд Атлантика - сега е януари, не е 11.09.

113

681

преди 9 години

Двойният западен аршин им изигра лоши номера!

112

Да си го кажем ...

преди 9 години

Войната с Исляма отдавна е започнала, само че чакат Папата да се покаже някой ден на прозореца, за да я обяви официално!А политиците в Европа си траят за сега, за да не си развалят рахатлъка с Пророка.Само, че гинат хората, но явно това е нещо нормално ...

111

Анонимен

преди 9 години

Тези са от ДПС

110

...

преди 9 години

До Анонимен138Тея са с френско гражданство защото са родени там. Кой да е виновен че са родени там? Ти преди да пишеш нещо, прочел ли си нещо? Или само драскаш щото нямаш какво да правиш. Майката и бащата са от Алжир и се местят да живеят във Франция преди много години. Братята се раждат във Франция. Още веднъж го прочети това преди да ми отговориш.

109

Анонимен

преди 9 години

Всички амуджи незабавно да бъдат натирени към клоаките, от които се довлекоха на Континента, за да оставят мазната си диря!

108

Анонимен

преди 9 години

Хе, тея са с френско поданство,кой е виновен тогава !!! ами Франция разбира се кво правят там тия ?? те Германците са прави и за това стачкуват в момента, за това трябва кой от където е дошъл вън ..същото трябва и тук да бъде всички тия трябва да се върнат там от където са пристигнали,а не да ги хранят и поданици да ги правят.

107

до 130

преди 9 години

защо ми е да скърбя за грозни ***, които на 90% от тях в главата им е тъпия им алахчо и оня другия изверг и ест. завладяването на света само от мюсли. Има си предавания в които обикновенни *** си казват че просто това искат, няма какво да се лъжем това им е начукано в главите и няма отърване! ТЕ НЕМОГАТ ДА ЖИВЕЯТ СВОБОДНО В НОРМАЛНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ и това е !

106

Анонимен

преди 9 години

ми от някакъв си КАУШ ко може да се очаква...

105

Анонимен

преди 9 години

Армията помага на полицията,като охранява цивилни обекти в Париж.А ние не смеем да пратим нашата армия по границата,щото Турция щяла да ни се обиди.

104

Анонимен

преди 9 години

В БГ вестникарски редакции да влязнат еи такива които подръжаха Стани6ев Доган и Сидеров.

103

Ангел

преди 9 години

Ако искаш да изсъхне едно дърво ,трябва да му изкорениш корена а не да му подрязваш клонките.Но ако има цяла гора дървета......Просто запалете гората.Тя се намира на изток от България на запад от Индия и на ЮГ от Русия чак до океана !

102

ахтунг

преди 9 години

е добре де , осъждам всякакъв вид атентати , това не е начинът за решаване на проблемите ноооооооо защо светът не скърби така за всекидневните жертви в Сирия , Ирак , Либия , а през последната година и Украйна Защо само французи , англичани , американци , германци са хора , а всичко останало е "плевел" ????Кой разбута целият арабски свят , кой разбута Украйна , кой вкара хората в братоубийствени войни ?????

101

Анонимен

преди 9 години

Е НА ТОВА СЕ КАЗВАТ *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

100

Анонимен

преди 9 години

От коментарите става ясно, че комунистите в България със злорадно задоволство приемат това, което се случи в редакцията на парижкия вестник.

99

до Буревестник

преди 9 години

Не си буревестник, а птиче червенушка.Къде беше когато Съветската армия ликвидира 2.5 милиона в Афганистан?