49

Иван

преди 9 години

До МирославПрав си!

48

Мирослав

преди 9 години

От много години западния свят иска да има влияние върху природните богатства на държавите от третия свят! За това стават тези атентати! Не може американците да искат да вземат петрола на тези държави и те да си седят кротко! Искат да управляват тези държави отвън, а хората там си искат държавата, а не подставени лица! За каква свобода говорят, след като западния свят не дава свобода на тези държави? Всичко е един план за влияние, а обикновените хора ще оберат пешкира както се казва....

47

Исмет

преди 9 години

Ние мюслюманите винаги сме почитали Исус, защо? - Защото не ни пречи това е вяра на всеки който се чувства християнин.

46

Непознат

преди 9 години

До до ХА ХА ХАА бе ограничен "тютюрю" в цял свят говорят и на турски само на няколко *** в България дет дрогата не им стига понякога им пречи турския, не се излагай.

45

Анонимен

преди 9 години

Това което се случи във Франция е пряка последица от ставащото в арабският свят последните30 години.Кому бе нужно да разбута светските режими в Ирак,Либия и Сирия.Либия имашедоговорка с Италия и Франция да спира емигрантския поток от Африка към Европа.Садам Хюсеин държеше сунити,шиити и кюрди в една държава с железен юмрук,Сирия е в руини иестествено ще създаде свободна ислямска държава,арабите са радикализирани и пътя им е ясен.

44

Анонимен

преди 9 години

Как ще се почувствате ако някой окарикатури Левски? Опредлено никой никого няма да убие, но и на никой уважаващ себе си българин няма да му е приятно. Така, че аз съм за свободата на словото, но все пак да си мерим приказките.

43

Българин

преди 9 години

Безумие. Нищо не оправдава убийците.Но като че ли много лесно обществото прощава.Спомнете си кръволока Брейвик ?

42

-10

преди 9 години

в крайна сметка всичко се разделя на добри и зли, свобода и робство, минало и бъдеще.------------С тази разлика, че всяка от страните се смята за добрата, свободната и бъдещето. Накратко, отново стигаме до въпроса: каква е разликата между двата вида фанатици? Че едните убивали, а пък другите осмивали? А за онези, които убиват някой от осмиващите задава ли си въпроса на какво социално развитие са и какво значи за тях човешкият живот? Могат ли да погледнат през техните очи?

41

-10

преди 9 години

проблемът е, че има *** които го разбират буквално--------------Че това е основната част от човешкото население. На кой му се разсъждава философски на нещата? Всеки се интересува само как да си напълни стомаха и да задоволи нагона. Затова е изкуство да можеш да комуникираш с хората.

40

аа не

преди 9 години

Колелото на живота се върти неимоверно Преди хилядолетие Кръстоносците са тръгвали на поход ,да "унижтожават " исляма и са избивали всичко до което се докопат,даже са превзели КОнстантинопол ,въпреки,че Византия е била християнска държава Сега колелото на съдбата се завъртя и арабелите идват на кръстоносен поход в Европа по-съвременен начин Иронията е ,че френските рицари ,който са били смятани преди 1000 години за непобедими от изтока,са се натъкнали на Калоян и са яли здрави кютеци

39

dnes i utre

преди 9 години

Вчерашният атентат засегна духа на Франция. 12 мъртви и 66 милиона "ранени". Убити заради успеха си. Даже няма страх. Това са малка част от коментарите на французите. Картината е ясна - войната започна и вчера видяхме един от начините по които ще се води. И няма да има значение кой какъв е , в крайна сметка всичко се разделя на добри и зли, свобода и робство, минало и бъдеще.

38

Yakov

преди 9 години

Сура 9, аят 123 от корана "О, вярващи, сражавайте се с неверниците, които са ви наблизо, и нека намерят твърдост у вас! И знайте, че Аллах е с богобоязливите",...... проблемът е, че има *** които го разбират буквално!

37

-10

преди 9 години

За невежата "китаец": Експлозия в столицата на западния китайски район Синджан отне живота на 31 души, а около 90 са ранени, съобщи в четвъртък националната телевизия, цитирана от "Ройтерс".Взривът е станал, след като два автомобила са се врязали в пазаруващите на пазар в Урумчи.

36

-10

преди 9 години

Разбра ли сега?!--------------Не, не разбрах каква е връзката между нещата жените и свободата на словото и вярата в символите. Но пък това, за което говориш съм го виждал и в християнските среди (по-конкретно: Тя си го търсеше).

35

TS

преди 9 години

До -10Разликата е, че фанатиците на тема "вяра и символи", когато видят жена поне над 8 годишна с пола над глезена или блузка с къси ръкави я изнасилват и ѝ режат гърлото при първия удобен случай с "аргумента", че "тя си го е търсела с това облекло и поведение".Разбра ли сега?!

34

Ted Kczynski

преди 9 години

До номер 35 ! Кажи си името куче ! Смел си само по форумите.

33

Анонимен

преди 9 години

Ето ви толерантност и двойни стандарти в действие, докато европейските управляващи не разберат, че за всичко трябва да се мери с един аршин и че толерантността е двопусочен процес, който иначе е напълно неприложим, ще има тероризъм и ислямизация. Същото важи и за нашата страна, основно в провинцията и селата докато сме толерантни към един етнос ще има терор над останалите. Не е сложно за разбиране, но докато не се изпита на собствен гръб от управляващите нищо няма да се промени.

32

-10

преди 9 години

А защо ли мюслитата не направят нещо подобно в Китай?--------------Като си невежа, поне не си мълчи за да не ти личи. Информирай се малко за атентатите правени в Китай! Дори миналата година имаше такъв. На света не съществуват само християни и мюсюлмани, да те светна!

31

аа не

преди 9 години

До Анонимен 39 Значи Франция са меки китки,ще заровят глава в пясъка и ще продължават да приемат арабели,че инак няма да има кой да им бачка мръсната работа,щото франсетата са с нежни пръсти и не им се бачкори Пресен пример,един се е върнал от Франция и сподели,че младите им изобщо не им се бачка Така че ,франсетата ще си приемат охотно арабели,избор нямат,инак ще затънат съвсем

30

Анонимен

преди 9 години

Сега Франция ако е държава ще постъпи като с ***-репатриране и точка.А ако са меки китки ще си зарият главата в пясъка.Колкото по рано се очистят от тая *** толкова по добре.А защо ли мюслитата не направят нещо подобно в Китай?Защото Китай има 800 милионна армия нали.Знаят много добре,че на следващият ден ще висят на най близкото дърво,а оцелелите ще четат не корана,а речите на Мао и то не на арабски,а на мандарин!Китай е държава със закони!