34

Коцето

преди 9 години

"Двамата били заподозрени благодарение на лична карта на единия". Хахаха. Нещо са се объркали нашите партньори отвъд Атлантика - сега е януари, не е 11.09.

33

Анонимен

преди 9 години

До ШопНа цял свят са известни твърдостта на дървените шопски глави. Не е необходимо за порадан път да го демонстрираш! Трай си!

32

Мракс

преди 9 години

Не вярвам тези двамата дето ги дават по тв да са извършителите. Ще ги намерят нейде самоубили се с по- няколко куршума. Тия вчера бяха професионалисти. За тях да си забравят документи и оръжие е подхвърляне на лъжливи улики за шараните. А е нормално Ал Кайда да иска да си препише този супер организиран атентат, те не могат да направят подобна организащия, колкото и да им се иска. Бог да накаже злодейте!

31

случайност?

преди 9 години

Случайност или не? В изоставената кола са били открити личната карта на по-големия брат и един автомат Калашников.

30

Кривондел

преди 9 години

Je suis Charlie.Време е да преброим пилците. Ако разните му там ислямски водачи не осъдят нападението и не предприемат мерки срещу него, значи са съучастници. Обявили са война на нашия начин на живот. Щем не щем - ще трябва да я водим.

29

Анонимен

преди 9 години

Ако ги попиташ, мюсюлманите ще кажат , че тяxната религия е най-демократична. Но това не е вярно. В света най-много жертви се дават заради тази религия. Нашият народ има опит 500 години. И после защо не сме ги искали. Ами затова. Нашите са ни предостатъчно и не се знае утре какво ще си наумят

28

хатака

преди 9 години

Онзи,който намесва френския посланик у нас, е куку; вероятно е защитник на най-корумпираната "правосъдна система" - българската. Ще има развитие, ще има заловени/или убити/, съдени и осъдени - това не е Сарафово, това не е България, там главният прокурор не се казва Цацаров.

27

Румбо

преди 9 години

Докато повечето нормални хора живеят в 21-ви век,то за мюсюлманите сега е 15-ти век,т.е. намират се в тяхното средновековие с произтичащите от това дадености-агресия и стремеж за завладяване на нови територии!Всичко това щеше да се преодолее по някакъв начин,ако не бяха претенциите на една нация с амбиции за световен господар,че живеят в 58-век(5775г)!Да,точно за ев.реите става дума!Те се държат като Божи наместници и се стремят да форматират света по удобен за тях начин-като вид и съдържание.

26

Непознат

преди 9 години

За това човек е хубаво, като се изказва нека да го направи без да обижда нечий вярвания/било то християни или мюслюмани/, всеки има право да вярва в когото си иска.Ето тез хорица са си платили с цената на живота си, жалко.

25

Анонимен

преди 9 години

Нека позная . Няма да ги хванат живи. Така е по сценарий.

24

Анонимен

преди 9 години

И французите не ги искат и англичаните !Кой тогава им налага тази политика ?И каква е целта ? Българите да не би да искат бежанци , за които нищо незнаеш и имаш проблеми с тях ! А какви ще бъдат бъдещите последици ?? И даже президента ти казва че да защитиш границите си , значи да си развалиш дипломатическите отношения ??? Което не е вярно ! Ще свикнат , че България си пази границите ( не напада никой ).

23

маора

преди 9 години

аз питам: защо гейропейците дават визи на всякакви чалмосани и е пълно например във франция с араби. ЗАЩО? Защо в Марсилия не можеш да видиш бял човек? ЗАШО? Защо в Лондон се дава убежище на мукамби от Пакистан и Бангладеш, които отглеждат *** по стените си.....а на нас белите хора ни правят проблеми? ЗАЩО? Няма после да се оплакват когато нещастието се случи. Сами са си виновни. Съжалявам за тия невинни хора, коитозагинаха. Да сте чули някога Българин или Румънец да бил терорист?

22

Анонимен

преди 9 години

33. Свидетели , които работят за списанието , казват , терористите са избрали да убият определени имена ! Жените не са убити !Имат други доказателства , не като твоите . И никой не се е предал !Полиция и специални части претърсват , местата към които са се насочили !

21

ясно като бял ден

преди 9 години

Истинската война срещу тероризма се води в Сирия,която бе бомбардирана терористично от ционисткия режим когато терористите бяха притиснати от Сирийската армия.Асад каза,че ако Сирия падне,тероризма ще се отприщи директно към т.нар.запад и Европа в частност защото това е сбветовна революция срещу християнството и мюсулманите,които искат самоопределение и мир с християнския свят.Ще го разберат хората когато целият свят стане Газа,само,че под антихриста веднъж излязъл на сцената следва маркировка 666 на челце или ръка с което да се признае за"Бог"или падане на глави(виж наказание при Ноевите зак

20

ясно като бял ден

преди 9 години

Друго изказване ЧЕРВЕН ФЛАГ!!!Глава на организация за борба с анти"семитизма"(в кавички защото не е всъщност такава но определя само несемитите евреи като семити)във Франция казва следното безсрамно нещо"Света трябва да се събуди за ислямския тероризъм Париж....Йерусалим и Тел Авив"."Добре" работят някои след решението на френския сенат да признае Палестина която е под ционистки тероризъм от 1948г.Слепи ли са хората,че не разбират как полезни *** с контролирани мозъци работят за israHell.

19

s

преди 9 години

Моше Кантор на еврейския европейски конгрес е заявил,че "това е началото на вълна от терор по улиците на Европа"и "война срещу свободата на словото и европейския начин на живот".Ха,ха,ха сякаш не знаем ,че след края на войната Европа е под духовно робство и Кантор между други са в инициативата за създаване на шпионска държавна система в Европа за шпиониране на населението ,което не е "толерантно"към израел без съмненение и извратеностите противни на Божия ред.

18

Анонимен

преди 9 години

САЩ новините , показаха , че двама от нападателите са Братя ! Имат снимките им .Френски граждани са , със френски паспорти , които могат да излизат от Франция и вилизат обратно ! Тренирани са професионално и ще разкрият в Сирия ли са тренирани , Ирак , Иемен ?

17

Шоп

преди 9 години

Никоя ислямистка организация не може да организира такова нещо, това е работа на путлеровите кучета.

16

Шоп

преди 9 години

До Паул Хаусер Кога Оланд е говорил за премахване на санкциите и защо да не може атентатът да е дело на ФСБ?

15

Анонимен

преди 9 години

Така ще бъде, докато терористите ви стрелят с калашници, а вие искате с перо да ги биете ... еми бийте ги де ? Ето до къде се стига. Я сега един рейд в местната джамия, кога *** се кланят, да влезнат трима маскирани французи и да им попилеят бурките по пода, размазани в кръв. И да оставят бележка, елате пак !!! Ама нееее.. смотляците искат хуманна война .. на майка ви оная работа хуманна, *** тогава като сте ***.