50

Анонимен

преди 9 години

Французите са разузнали , че един от братята е трениран от АлКайда в Йемен !

49

Анонимен

преди 9 години

Франция и Германия защо нямат паартия ДПС, а на България натресаха това чудо.Като демократични страни да разрешат създаването на ДПС, да влезнат мюслю и в палламентите им и тогава работата ще се оправи и там.

48

Анонимен

преди 9 години

Ето ви толерантност и двойни стандарти в действие, докато европейските управляващи не разберат, че за всичко трябва да се мери с един аршин и че толерантността е двопусочен процес, който иначе е напълно неприложим, ще има тероризъм и ислямизация. Същото важи и за нашата страна, основно в провинцията и селата докато сме толерантни към един етнос ще има терор над останалите. Не е сложно за разбиране, но докато не се изпита на собствен гръб от управляващите нищо няма да се промени.Прочети още на: dnes.bg/world/2015/01/08/svobodata-beshe-ubita-pishe-v-figaro.250562

47

Анонимен

преди 9 години

Колко много фалш и двуличие.Същите френски журналисти мълчаха когато украинските войски в зоната на АТО арестуваха и разстрелваха руските журналисти,които отразяваха събитията там.Сега цялата журналистика се е втурнала да плаче,че са разстреляли свободата на словото.Нима свободата на словото на едни групи не е свобода и за други групи,това е двуличието.Трябва да уеднаквим и мюсулманските екстремисти и украинските управници да им сложим знак за равенство.

46

...

преди 9 години

До сериозенЕй ***, ща изнасиля бре

45

Анонимен

преди 9 години

Убиецът няма религия, пол, или социална принадлежност, той е просто убиец. Убиецът не се бори за нищо и няма значение какво използва за оправдание на действията си. Не на сляпата омраза, защото сляпата омраза води до безкрайна война.

44

сериозен

преди 9 години

Да живее Ислямска държава!

43

сериозен

преди 9 години

Да живее Ислямска държава!

42

Алекс

преди 9 години

До Маркс:Трагедия е станала и нещата ще се затегнат за мисулманите в Европа. Горе долу това ще стане. Вместо да бълваш тъпотии за разруха и апокалипсиси по добре си вземи хапчетата.

41

Маркс

преди 9 години

Вижте, Бог не случайно размеси езиците при строежа на Вавилонската кула. Така човечеството бе разделено на различни народи. Днес янките се опитват да унищожат тези народи и да ги слеят в една овчедушна тълпа от междурасови ***, която да стрижат, доят и колят. Това няма как да стане. САЩ ще бъдат унищожени и тогава ще дойде мирът на Земята.

40

Анонимен

преди 9 години

Стойката на атакуващите е мн. Специфична, не военна. Да на Франция май е трябвало да се покаже , че не бива да се цепи щото ще й го нацепят.

39

Анонимен

преди 9 години

39, прав си, ама ако всички си траят, тези непоколебими ненормалници ще спечелят.

38

Маркс

преди 9 години

Ако тези журналисти имаха лично оръжие, картината би била доста по различна. Нали видяхме едни мирни кюрди като грабнаха пушките и кво стана с ислямистката гвардия.

37

Мракс

преди 9 години

Манете човека бе, тука верно много трият. Днес не, но вчера бе Баташкото клане 2.0. Интересно в Хага как ще погледнат на първото?

36

Анонимен

преди 9 години

"френския сатиричен седмичник "Шарли ебдо", известен с осмиването си на радикалния ислям"Каквото търсиш- това намираш. Никой не ги е карал насила да си рисуват мишена на челото, особено пък с толкова ислямисти във Франция. Явно са си въобразявали, че са на сигурно място, далеч от радикалния ислям. Да използваш свободата на словото срещу непоколебим ненормалник си е чисто самоубийство.

35

Мракс

преди 9 години

Виж Унуфри, те толерастите са висши същества, граждани на Вселената. Обикновено при такива атентати, те не присъстват, нито пък са техни жертви. Някой предвидливо ги е насочил в друга посока.

34

Унуфри

преди 9 години

Почесвам се и се чудя - как толер.асти.те виждат нещата сега? Какви в крайна сметка са горките имигранти от онези страни? Какви са тези, който се възмущават от ислямизацията на Европа? Некой да има идея???

33

Мракс

преди 9 години

Мдаа, всички, които не вярват на САЖД са неверници!

32

Анонимен

преди 9 години

Ислям или както още е познат - религията на мира. И този мир ще се разпространява на всяка цена, дори и ако се налага да убият всички неверници до крак.

31

* до 30

преди 9 години

А ти тук да виждаш обикновени? Половината са катси, а другата половина от Вимпел.