4

bolka

преди 9 години

Е, жалко за хубавата сграда!Какво заведение е можело да стане! Или пък МОЛ, както спомена някой в предходен коментарА то - книжарница! Че кой ще ходи там, където нито се яде, нито се пие, няма чалга или пък се продават парцали и ***.У нас книжарниците с литература стават все по-малки като площ и все по-малко на брой. Както и посетителите.А библиотеките са изчезващ вид. Вероятно за мнозина от младите това е непозната дума.А книжарници като тази са като храм с необятния свят на книгите.

3

Мда

преди 9 години

Ааааа. Да за Нашата Бузлуджа едни от 35-те най Красиви и Невероятни АРХИТЕКТУРНИ Паметници Монументи направени от Човешка ръка И Разрушени от Болните Мозъци на Наши Сънародници НЕ ПИШЕТЕ НИЩОЗАЩОТО БЕ СЪЗДАДЕН ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕНАЛИ???

2

wtf

преди 9 години

То какво има да се коментира? Хората мислят за култура въпреки проблемите си, а тук журналистите са неграмотни. Тук затварят галерии и библиотеки и отварят универсални магазини (да това е българската "дума" за МОЛ). То не е за коментиране.

1

Анонимен

преди 9 години

Разбира се под такава статия няма коментари, защото не е за на$*ни политици или за ц*ц*. Библиотеки, театри, кой го интересува. Кажете за оная с големия г*!, как беше там....