105

Ник

преди 9 години

Не видях нито една бурка на демонстрациите в Париж против тероризма. Случайно ли е това.

104

gg

преди 9 години

Преди 2-3м.Четох някъде,че до края на 2030г. Франция ще бъде ислямизирана.Приех го малко пресилено тогава,но истината е,че Франция и Германия прекалиха с''гостоприемството'' на тези луди хора.Сега и Канада се вре м/у шамарите.Каква е тая любов-незнам?Но има и друга истина-прочете я в книгата 'Три чаши чай''

103

Анонимен

преди 9 години

До NeizvestenУважавай българския език и култура! Пиши на български!

102

Анонимен

преди 9 години

германия и франция проспаха момента.вече е късно.исляма е плъзнал в европа.ес има вина за това с неговата демагогия за равноправието.

101

МИРО

преди 9 години

ДОКАТО СВЕТА НЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ С ТИЯ НЕНОРМАЛНИ АМУДЖИ ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА С ТЕХНИТЕ МЕТОДИ ЩЕ Е ТАКА.Я СЕГА ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА ДА ГИ ВРЪЩАТЕ ТАМ ОТ КЪДЕТО СА,ПЪК ДА ВИДИМ ДАЛИ ТОГАВА ЩЕ СИ ПОМИСЛЯТ ДА СТРЕЛЯТ.

100

Анонимен

преди 9 години

ако беше мирно седял евреина волински , не би чудо видял

99

123

преди 9 години

Ти 19 които пишеш/ да живее ислямска дьржава/ вече си идентифициран и се знае точно от коя точка на земята си написал коментара си и до часове ще те приберат и си до днес !!!

98

US marine

преди 9 години

До сериозенМри псе!

97

ФЕС до 117 КИКО

преди 9 години

Евала КИКО, с две думи каза самата истина! Основните държави - САЩ, ФРАНЦИЯ, АНГЛИЯ и ГЕРМАНИЯ, сеят омраза между етносите и религиите по- целия свят, за да могат преспокойно да изземват богатствата на държавите! Това е една пропаганда.....

96

дюнера

преди 9 години

Опит за палеж на Джумая джамия в Пловдив е бил извършен тази сутрин. Тоя тръгнал да пали държава в която командват пожарникарите..ха..ха Сега в затвора ще го правят сюнет-чорбъ..ха..ха

95

Анонимен

преди 9 години

Вече не им е толкова смешно.Да не се бъзикат с ИД. След като има война и Франция ги бомбадира със самолети,те правят контра-атака.Нормално партизанско нападение в тила на врага.Нашия Плевнелиев няма ли да прати войска да се бие срещу ИД

94

Анонимен

преди 9 години

Мюсюлманите да си седят в техните държави като не им харесва православния свят. Всеки има право да избира. Бурки, мурки да си ги носят при тях, щом искат да живеят в Европа ще се съобразяват с държавата в която са отишли. Това като нашите дето ги траят и те наглеят, че обичаите им били такива. Всеки да си търси място където закона съвпада с тяхното виждане, а не да ги крият зад тъпата дума "дискриминация".

93

Димитров

преди 9 години

Франция не заслужава това.Французите са едни от наи толерантно отнасящи се кьм чужденците там колкото си по черен и грозен толкова повече те защитават френските закони.Това е еда от причините и нашите *** да се чувстват идеално вьв Франция.Аз живея там имам кьща вьв южна Франция от години и зная от самите мароканци и алжирци отошението им кьм другите западни дьржави /казват другите са националисти французите не/.Бог да прости починалите!!!

92

Жозеф французойчето

преди 9 години

Еее, ама като хвърляхме бомбите в Либия, беше много яко. Не че имахме някаква работа да се мотаем там, ама... знаете как е. А, и друго се сетих, навремето като цоцахме от колониите, също не беше зле. С тия богатства си направихме държавата.

91

maxsimos

преди 9 години

Целта е да се вкара Франция в борбата с ислямска държава.

90

къде е логиката?

преди 9 години

И аз мога да крещя на немски и английски, че дори на японски. Но това не ме прави ни най-малко немец, англичанин или японец.

89

aре

преди 9 години

Притеснявaме мълчaнието нa м-с Вучлов, Митов и оня нa отбрaнaтa!Гaрaнтирaйте сигурносттa нa грaждaните бе, зa кaкви дипломaтически скaндaли ми бълнувa президентът и премиерът!!Ние сме нa имa нямa 1000 км от ИД, a от отговпрните държaвници липсa нa реaкция!!!Дa не пaднете кaто минaлия път ей, тиквени кокошкaри!!

88

Анонимен

преди 9 години

Това, че крещяли на арабски още нищо не значи. В 1939 г немци преоблечени в полски военни униформи нападнаха немската радиостанция в Данциг,а след няколко дни на 1 септември Хитлер започна Втората световна война. Може говорещите арабски да са агенти на ЦРУ,МИ 5 или МОСАД. Кой знае?

87

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 105 "ЦАРЯ Е ГОЛ! - кой ги провокирa и нaй вече кaкво целят"Че то е ясно като бял ден и наистина царя е гол. Пиндостан няма нито търпение нито ПАРИ и бърза, безогледно бърза да вкара тъпите еврогейове в някоя по-голяма дандания, въпрос на финанси нищо лично.

86

Анонимен

преди 9 години

До Водещи карикатуристи 88 "посмяха да посегнат на европейската душевност!"Каква европейска душевност те гони бре , а пардон еврогейска ЯСНО тиквун.