33

анонимен

преди 9 години

До АнонименВ Алжир фрацузите избиха над милион мюсюлмани.

32

доброжелател

преди 9 години

Франция и целият свободен свят,ние сме с теб!!!!

31

Анонимен

преди 9 години

500 г. Англия и Франция държаха в невежество Балканите/България/чрез толерирането на Терската империя,докато те се развиваха и контролираха колониите си !!! Но непредвидиха,че ние ще станем нация която толерира другите вероизповедания докато те се капсулираха в своя си свят на величие и сега берът горчивите плодове на делата си !!!

30

Анонимен

преди 9 години

ayyyyyyyyyyy.lajat hich ne im dreme...saprichastni bili ,q da vzemat da vi gramnat ....

29

Анонимен

преди 9 години

*** и недалновидни политици, Асад и аятоллах Хаменейи десетки пъти ви предупреждаваха, недейте оказва помощ на терористите, целейки да ударите остта на Съпротивата в Близкия Изток, помощ всякаква, от логистична, финансова, оръжейна до пропагадистична, и сега на Асад му викате Диктатор, а кралете в Близкия Изток, авторитарните власти и владетели не са Диктатори понеже са лоялни на САЩ, каква демокрация само и свобода на словото, махайте се *** Западняци

28

сериозен

преди 9 години

Да живее Ислямска държава!

27

Анонимен

преди 9 години

Да и братският френски народ скърбя заедно с нас, когато в България станаха наводненията! И когато един джихадист намушка с нож едно българско момиче в София, тогава отново фернският народ се тревожеше за нея заедно с нас.

26

Анонимен

преди 9 години

На мен лично не ми дремерщото знам че е дело на ЦРУ ,а Пинокио,кой го е легитимирал да говори от мое име ???

25

дедо Ташунко

преди 9 години

Една от последните карикатури на някой от пострадалите карикатуристи има текст "2014-та изтече и още никакъв атентат"?. Това значи да дърпаш дявола за опашката. Свобода на словото не значи свободия на славото. Всяка религия трябва да се уважава от другите религии. Искат ислямска държава и халифат? Дайте им да си създадат такава държава в пясъците на Сахара! Европа не бива да допуска религиозни фанатици на територията си. Иначе на всички лошо ни се пише. Исляма ше стъпи тук за по-малко от 25 год.

24

читател фотограф

преди 9 години

Колеги от БТА,тази снимка НЕ Е ВАША

23

дедо Ташунко

преди 9 години

Само ме е страх да не се на.кат от мъка - боко , плевньо и сталинка. Бог да прости невинните жертви на ислямските фанатици!

22

Анонимен

преди 9 години

Да се готвят и другите европейски държави и да благодарят на Щатите! Жаждата им за чужди ресурси създаде омраза ,агресия и радикален ислям в Сев. Африка и Бл.Изток. А т.нар. либерализъм е отвратително лицемерие и начин да се премълчава истината и да се реагира адекватно и справедливо.

21

друг

преди 9 години

До Анонимен 24А Кристалина бойкова какви ги плещеше или забрави?!

20

Анонимен

преди 9 години

Религиозните различия не бива да воюват по такъв дивашко - примитивен начин.Словото трябва да бъде единственият начин на борба и единствената война - спорът.Личното и различното трябва да се уважава, а който не го уважава и тероризира и убива следва да бъде тероризиран и убит.

19

...

преди 9 години

stra6no e. ne e za govorene

18

,

преди 9 години

Da mrat typite franseta! Tolkova da mi e protiven tozi narod s nadmenostta si, misleki che sa nai-velikite. otdavna ne sa nishto poveche ot doina krava ot koqto da cokash pari - franzeli glupavi.

17

Анонимен

преди 9 години

Мохамеданите копират християнският модел на живот, но се борят срещу християнството. Хем искат свобода и права като в християнски държави, хем не искат да станат християни. Най-лесният начин да започнеш да живееш христянски начин на живот е да станеш християнин.

16

СЪПРИЧАСТЕН

преди 9 години

към страданията на БЪЛГАРИЯ 25 ГОДИНИ. 2 МЛН БЪЛГАРИ - ЖЕРТВИ НА ЕВРОГЕЙЩИНАТА и АЛА-БАЛА АНТЛАНТИЗМА - т.е ЖЕРТВИ на КАПИТАЛИЗМА

15

ГУАНТАНАМО

преди 9 години

е мерило за ЛЪЖИТЕ на ФАШИНГТОН и зверствата при изтезанията на заловени и държани без съд и присъди хора. НЕЛЕГАЛНИТЕ ЗАТВОРИ на ЦРУ са по целия свят, ама Нашето Мекотело на Дондуков 1 даже не смее да попита за явките на ЦРУ у нас. Защо ли. Ами на служба на ЦРУ е. А насреща - опрощаване на ОФШОРНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. Арабеските са същите ТЕРОРИСТИ като УСА КРАВАРИТЕ - ДЪРЖАВЕН ТЕРОР

14

Анонимен

преди 9 години

Абе комунистите никога не се интересуват от човешкия живот, нито от терора.За тях е важна политическата страна на въпроса.Ако е против БКП е лошо, ако е за БКП е добре.Те са избили най-много хора в историят на човечеството. Вкл. и индианците в Севрена Америка, които пострадват от управлението на евреите комунисти в САЩ, Абрахам Линколн и другите.В САщ даже в началото във всяко селище е инало само по 1 магазин и той е бил собственост на евреи.Комунизма и еврейството са свързани неразривно.