67

европа

преди 9 години

не развива някакъв страх. тя си го има отдавна и той е основателен. сега вече си го признава. друг е въпросът това до какво ще доведе. диалогът между двете страни е нарушен. оттам идва конфликт и насилие. интересното е, че никой не търси причините, а брои само жертвите. А причини има, но на никого не му се занимава да ги анализира и разреши. Защото всеки има причини да постъпва по определен начин, защото търси удовлетворение на потребностите си.

66

Румбо

преди 9 години

Май страхът от ислямизация си е напълно основателен,че и доста закъснял!Това,което се случи във Франция,е само началото!

65

тя

преди 9 години

Гонят источноевропейци , а приемат всякакви други-араби, филипинци, индонезиици,индици, китайци и пр.Хак им е.

64

тя

преди 9 години

Американците постигнаха целта си в Европа- "антиислямска фобия", ще видим какво ще последва...

63

Топал Хасан

преди 9 години

Този Хомо-Бандит наскоро се пенявеше в защита на педофилите и кръвосмесителите; неговото извратено мнение само печели още повече привърженици на съвсем нормално реагиращите германци. И щом се говори за проценти, да попитам авторката на този нескопосан словесен колаж: колко процента са християните в Иран,Саудитска Арабия, Алжир,Либия,Турция,Пакистан,Индонезия и др. мюсюлмански страни? А колко процента са будистите, хиндуистите, кришнаитите? Да,клонят към 0 ...Май ставаше дума за толерантност...

62

4576

преди 9 години

Авторът на статията, триейки коментарите на хора с конструктивна критика към писанието ти, няма да те направят по-грамотна. Все още държа на казаното от мен вчера, че "фобия" само по себе си означава "анти" или "негативно отношение към нещо или някого". Поради това, заглавието ти е граматически грешно. Не можеш да си "анти анти-нещо" защото -1-1 = 2 (т.е. фобията става филия. И пак ще ти "тикна" думата в ръцете - ислямофобия.

61

Анонимен

преди 9 години

Нарича се инстинкт за самосъхранение .Хората са нормални.Правителствата им са безмозъчни.Франция ,Англия,Испания се тресат от ислямски тероризъм,те обвиняват хората ,че развивали фобия към терористите!

60

sdf

преди 9 години

До mariikaemi varni se v balgariq kato ne ti haresva be milicka

59

cde

преди 9 години

До Анонименabe umnik *** nikoga nee bil sre6tu muslimanite

58

ставри

преди 9 години

Сега се правят че няма нищо,но след това ще бъде много късно(ако не е станало)Затварят си очите,прехвърлят проблемите другаде,нали нас не ни искаха в Европа а тях ги приемаха с отворени обятия.....

57

Той е

преди 9 години

Мюсюлманите обаче са едва 5 на сто сред всички жители на Германия. А колко трябва да станат,50% ли?И дали в С.Арабия,Йемен или Катар,може изобщо да има шествие,в защита на християните?Докога с тая измислена,европедерастка толерастия,която,особено рефлектира върху нас?Нали все ни поучаваха,да интегрираме малцинствата,какво стана сега?Нали са големи "интегратори",отхвърлят априори източноевропейците,предпочитайки араби,и друга ислямска гмеж,сега е време да берат "плодовете" си!

56

християнин

преди 9 години

СПОМНЕТЕ СИ КАКВО Е ПИШЕЛО НА ЗНАМЕТО НА КОНСТАНТИН ВЕЛИКИ + С ТОЗИ ЗНАК ЩЕ ПОБЕДИМ. КРЪСТЪТ ЩЕ ПОБЕДИ КОЛКОТО И ДА ГО МАЧКАТ.

55

аз

преди 9 години

събудете се кръстоносци време е пак да се насмитат неверници.

54

Анонимен

преди 9 години

Ще има кръстоносен поход.Ще има глави по оградите!

53

Анонимен

преди 9 години

Германците са ни надеждата за нов Хитлер иначе Европа загива .

52

Анонимен

преди 9 години

Няма как да не ние страх. Религия която гледа в миналото а не в бъдещето е обречена. Има няколко ислямски страни в които ако заявиш че си атеист или немюсюлманин директно те екзекутират. Има една поговорка, че умния се поучава от историята а глупавия от опита. Явно мюслитата са поели по втория път. Не научиха поуките от тъмните векове на християнството.

51

Анонимен

преди 9 години

Европа развива този страх и живее в този ужас благодарение на САЩ които запалиха фитила на арабския свят .Европа без САЩ и НАТО .За една обединена Европа и ще сме си по-добре.А що се отнася до Франция там по-добре приемат арабите и мюсюлманите отколкото християните отт.нар.ИЗТОЧЕН БЛОК.

50

Кикс

преди 9 години

Това, че статията е тенденциозна прозира отвсякъде. Но и 5% (ако ги приемем за верни) са си критично ниво, ако се отчете способността им за взривно размножаване при подходящи условия.Ако има 1 вълк в кошара със 100 овце може ли да се твърди, че щом вълците са 1% не трябва да се безпокоим? Или поговорката за лъжицата катран в кацата с мед.Толерантността трябва да бъде двупосочна, иначе е безсмислена. Както казваше един познат: Не мога аз да му говоря на "Вие", а той да ми говори на "п..ка майна"!

49

Копирано !

преди 9 години

За това са виновни Американците и Фейсбук умишлено направили революциите в Арабския свят ! Целта е бежанци и имигранти да залеят Християнска Европа с която да се слеят от ислямска държава и Ал Кайда чрез тероризъм / като днес във Франция , Испания , Лондон и цял свят / да ни режат главите и да въведат халифат (((

48

е

преди 9 години

трагедия ,но добре че стана точно във Франция а те имат и много чернокожи !