20

anonimen

преди 9 години

po-skoro si karaaltankov!Balgaria sashtestvuva po-veche ot 1300g,moje da sme padali pod robstvo,no ne sme prestavali da sachtestvuvame kato darjava!!!cheti istoriata ni,

19

anonimen

преди 9 години

tova e sramota !! tiia ianki niamat li si vtorichni surovini i ***,da gi ottarvat ot 4,5kg med

18

белозлатков

преди 9 години

На всички войнстващи патриотари искам да напомня, че България става независима държава през 1908, тоест като почнете да ревете как САЩ били от два века и не са държава, първо се сетете че ние сме държава от има-няма сто години. Иначе сме велики и т.н.

17

До 20

преди 9 години

Каква заплата дават в на баба ти ***?

16

Анонимен

преди 9 години

Смешници, на баба ми *** на двора е по-стар от цялата ви държава. Някои български ръкописи са от времето, в което на територията на САЩ са се разхождали само полуголи диваци, а европейците не са подозирали за съществуването на този континент.

15

Маркс

преди 9 години

Май тази капсула няма да бъде отворена отново...

14

До 6

преди 9 години

"да не ги гръмне някой психопат със свободен достъп до оръжие"Единствения начин един мъж да е свободен е оръжието, в противен живота ти е свързан с волята на бюрократи, престъпници, и т.н.Либералната догма че оръжията убиват трябва да остане в историята. Оръжията не убиват, оръжията спасяват животи. Те спасяват животи когато разгневен престъпник или ислямист реши че животи не струва и тогава всички сълзи които рониш, и да стенеш и да му целуваш краката няма да ти помогнат.

13

стоян петров

преди 9 години

Доколкото ми е известно живеем в 21 век и всички се интересуват от това каква заплата получават, а не на колко години е държавата им. Китай като е на 5 000 години и като всеки китаец може да си проследи родословието 2 500 години назад, какво да правим? Да им целуваме задниците ли?

12

До 6

преди 9 години

"да не ги гръмне някой психопат със свободен достъп до оръжие"Работата е че обикновенните хора нямат достъп до оръжие в Европа затова пък ислямисти и престъпници имат.

11

Анонимен

преди 9 години

Всички цивилизации и империи си имат цикличност. Историята ни учи за Гърци, Египтяни, древни Китайци, Римляни....че дори Велика България на 3 морета. Има подем и развитие, след което следва упадък, някои изчезват или се трансформират и други поемат шафетата.... САЩ в момента ми прилича на кърлеж в униформа с нацитско мустаче, който яростно се бори да смуче от всякъде... даже карикатура ще нарисувам

10

Анонимен

преди 9 години

Vseki koito nishto si niama tyrsi uteha v istoriata. Ne e vazno kolko istoria imat a kakvo sa postignali za teq 200 godini. Kyde sme nie , kyde sa te ?

9

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

ми ти кат си много сложен кой си къде си?

8

Много си прост Синди

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияМного си *** Синдиии , много.......

7

от сидни ав$$тралия

преди 9 години

1000 робство и още колко ***?Факултето е най голямата капсула на времето на Балканите. Щото заради тая капсула следващите 200-300 години няма да мръднете и на сантиметърПоздрави от Новия Свят

6

Анонимен

преди 9 години

220 години история.!И претендират да обсебят света!!!

5

до1

преди 9 години

от които 1000 години робство,голяма история.

4

Баба Къна

преди 9 години

До 1 АнонименНямаш си на представа колко си ***. Тези, с 200-годишната си история са коректорите на световната история, поне от 100 години насам, а и държавата ни - честно казано - не е на митичните 1300 години. Една държава се брои за такава само когато разполага с независимост. Хайде, сега си вземи сметалото и от тези 1334 години извади близо 700 години и ще стигнеш до верния отговор на колко години е тази "наша" държава.

3

Ясенчо

преди 9 години

До ЯсенРуснаците плащат в ЕВРО, за разлика от американците, които ви плащат в левчета.

2

Йордан

преди 9 години

Здравейте,Като отговор на коментар 1, аз също мисля, че и ние с над 1300 години история, в днешния ден сме срам за предците си... Дано да грешаПоздрави

1

Ромпърт

преди 9 години

А в България все още народа живее с мисълта, че "преклонената главица сабя не я сече", също както по времето, когато в Бостън са построили тази сграда.