72

Анонимен

преди 9 години

Значи така, а? Когато става дума за чистене от сняг тротоарите са грижа на хората, обаче когато искахме да си сложим една пейчица пред блока- не можело, защото тротоарите били на общината. Е, щом са на общината защо не си ги чистят? Или пак им е по-лесно някой друг да им върши работата, пък те после само да прибират парите.

71

Анонимен

преди 9 години

Абе, те хубаво чистят булевардите, ама човек може да се изпотроши и на малка квартална улица. И тогава какво правим? А, да, пие една студена вода, че не си е купил жилище на булевард.

70

колио

преди 9 години

Много ме радва факта че живея в пловдив тук дори и гербаджите са една класа над совийските тиквеници не че и те са много стока.Тя даскалицате щеше да изкарва 6 часа преди снега снегорините миналия месец да не им плаща ако не изчистят 95% от улиците глупости глупости и тн .Живея на малка улица в пловдив без обществен транспорт когато завали сняг два часа след като почистя околните булеварди почистват и пред блока.Е ние сме малко по близо до русия от София работим като руснаци по снега не като ан

69

Анонимен

преди 9 години

Хах, а в Лозен да знаете как е - направо не трябва да плащаме данъци!

68

Анонимен

преди 9 години

Ей, лозенци, стига се оплаквахте, елате да ви разходя из Княжево! Тук машина влиза само ако зимата съвпадне с избори! Всички квартални улици са с по +20см ледено-стъклена покривка....дори кучетата и котките не смеят да се разхождат вече :)На общината им давам копие от касовите бележки за сол, пясък и химия, които харча всяка година заедно с данъчното си

67

Анонимен

преди 9 години

Аз вече една седмица всеки ден рина и вечер снегопочистващите фирми извършвайки си съвестно дейноста по снегопочистването го избутват отново.....на сутринта пак чистя и такаРазликата е че на тях им плащат, а на мен не, на както важното е работата да върви.

66

darcas

преди 9 години

Аз изринах снега пред входа и като примерен гражданин нощеска лиснах няколко кофи вода на тротоара. Ей така, за да е чисто и да блести :D

65

Анонимен

преди 9 години

До 61Ей то в лозенец да паркираш е направо касмет

64

Анонимен

преди 9 години

Нищо против да изрина снега пред входа... Въпросът е обаче, що фирмите, почистващи снега, не организират някакви камиончета, на които изринатия сняг да се натовари и извози? Ако и тази организация трябва да я направят гражданите, дайте направо на да не се плаща на снегопочистващи фирми.

63

до 60

преди 9 години

Завоелирано е много византийски.... "Основен приоритет на Столична община е да не допусне заледяване по основни улици и булеварди в София, по които се движи масовият градски транспорт. "Всички останали не са толкова основно приоритетни (разбирай - хич не са в графика).

62

акуд

преди 9 години

а аз защо трябва да плащам данък смет???? само ромките в брокс да получават заплати за чистачки ли ????

61

Mama

преди 9 години

А кой ще глоби училището на сина ми, което не си е почиситло двора, и тротоара до него? А, г-жо Фандъкова? Кой? Училището е 55СОУ!

60

до 62

преди 9 години

Във всички цивилизовани страни е така

59

akyd

преди 9 години

а аз защо тогава да плащам дануци???? само ромките да взимат заплати ли ????

58

Анонимен

преди 9 години

А кой да глоби тъпанарите, които си паркират колите върху изчистеният от мен тротоар в Лозенец,А?

57

Анонимен

преди 9 години

Чудя се дали ще има наложени глоби на фирмите за почистване, тъй като малките улички в кварталите отново не са почистени?

56

По-малкото ЗЛО

преди 9 години

Гласувайте маймуни :)))))))))))))))

55

Анонимен

преди 9 години

Кво плачет бе - нали вие си я избрахте за Кметица, Мутрата за премиер, а Пинокио за президент.Ходете да се оплаквате на арменския поп сега.

54

Анонимен

преди 9 години

То в БГ икономика не остана и глобите са си % от бюджета на държавата.От кой да взимат,като съсипаха бизнеса?

53

Иванофф

преди 9 години

Правилно! Маймуните са винаги виновни - и когато плащат и когато не плащат данъци! Те затова са маймуни - за да не виждат, че живеят сред противоречия!