33

наблюдаващ

преди 9 години

Американците тръгнали по света!?...Кои американци,тези които си загубиха жилищата,или тези,които си загубиха добре заплатена работа?Голяма част-около 60% вече са на границата на бедността(според стандарта).Средната класа е на изчезване,хората в миналото с много добър стандарт на живота сега работят на две места(10-12$ на час).Мнозина мигрират на хиляди километри за да имат някаква работа.Трябва човек да види изоставените квартали,с рушящи се къщи като в Бъфало,за да има някаква представа...

32

Анонимен

преди 9 години

Тва са пълни глупости. Хората в Америка нямат пари да си изкарат международни паспорти и е цяло чудо ако излязат от Щатите един път в живота си. А и се страхуват защото си мислят че всеки ще ги отвлече, прекара или убие. За сравнение руснаци пътуват навсякъде в света, включително и америка. не че заемам страна, но е факт.

31

сони

преди 9 години

Ще ходят и до Русия малко забавление с рускини а та са хубави ще има раждане на Американчета

30

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПосолството е де факто само американска собственост, която се охранява по договор от България, територията си е българска, но всички чужденци в България трябва да спазват българските закони. Даже за обмена на 1 долар трябва да платиш най-малко 2-3% комисионна, които не плащат от американското посолство а от българите.

29

радио москва

преди 9 години

гаварит масква,говорит москва. фалита на сащ се отлага за неопределено време.тези които са си купили рубли да пият от нас една студена вода

28

Анонимен

преди 9 години

САЩ не разрешават с други валути да се плаща даже и в американското посолство в София трябва да плащаш с долари, нищо че се нарушават законите на България че левът е валутата в България.

27

Анонимен

преди 9 години

Ислямска държава ще ги спипат за заложници и долари.

26

към 13

преди 9 години

Елате, хиляди младежина пиндоската страна надежда...

25

Сто

преди 9 години

Онзи *** с бензиностанцията пак е тук. Оставям отворена дискусията как да му помогнем да си намери жена и работа.

24

Анонимен

преди 9 години

Да попътуват малко, че им е за последно!

23

за 22

преди 9 години

Китай и Русия няма да оставят Америка да фалира. Защо им е да притежават фалирала държава?

22

Анонимен

преди 9 години

БРАВО НА САЩ показаха на онези от бензиностанцията какво е да те мачкат икономически СЕГА КИТАЙ ЩЕ ДИКТУВА на ***

21

Анонимен

преди 9 години

Долара удари по търговията на Европа с Русия и цаната на долара случайно как се покачи !?А да не забравяме че петрола е на рекордно ниски цени, такива каквито са били преди кризата породена от САЩ и УОУ стриит .

20

bau

преди 9 години

Абе Америка фалира, бе! Не слушайте алабализми! Още другарят Ленин преди 100 години каза, че Америка фалира и вече 100 години е прав!

19

бай Шано до $$$

преди 9 години

"Не е богат който има най-много , а на който му е нужно най-малко " . Аз с 500? на месец - 20 часа на седмица - си плащам разходите , свободно време , и 2 пъти в годината си ходя по 10 дена до Бг ти продължавай да си кътиш 6-те цифри

18

Анонимен

преди 9 години

Как да обиколим Галактиката за 50 арктуриански долара на ден.

17

Анонимен

преди 9 години

До 4Така ли? Защото в България са над 300

16

Анонимен

преди 9 години

До от сидни ав$$тралияЯвно не ти е стигнал акъла да научиш български и затова си отишъл при аборигените - те не могат да разберат колко си неграмотен, нали ! Под живеене на живота явно разбираш писане в бг сайтове ??!! Абе ти всъщност в кое бг село си в момента ?

15

4

преди 9 години

само в щата калифорния има над 10 туристически дестинации,а щатите са 50

14

Анонимен

преди 9 години

газово петполния изнудвач от исток обаче неможе и до съседното село да отиде при положение че зима с 150 лева по малко пари от обикновения Българин