7

Факт

преди 9 години

Преди няколко месеца пради проблеми в една банка в неделя-почивен ден всички политици се събраха извънредно при президента.Не си спомням да е имало подобна среща дори и в работен ден поради проблемите на спешна помощ.Дори само от този случай човек може да си направи извод кое е приоритет на политиците ни.Е,не е спешната помощ!На нашите политици за спешната помощ им пука колкото за ланският сняг!

6

спешен лекар

преди 9 години

Госпожо Петрова имате още 10 -на години.После освен самата себе си няма да има кого да наказвате.90% от работещите в спешна помощ сме над 50 години.От поне 10 години 90% от колегите завършващи медицина веднага след като завършат бягат в чужбина.Разбираемо е-там икмат условия за специализация и реализация.А и лекарската професия е непрестижна не само у нас.Затова в Европа липсват около милион лекари.За тези 10 години ако щете на шиш ни въртете вече все тая ми е!Дотук не съм прокопсал,та сега ли?

5

доброжелател

преди 9 години

За здравето на Спешна Помощ пийте студена вода!!!!:))))

4

Анонимен

преди 9 години

Абе що така никой не ще да работи като лекар,а за депутати се редят на опашки с години занапред :)) ! И точно от тези депутати да зависи дали ще има пари за медицина :)) Май май нещо системата е сбъркана :)

3

к

преди 9 години

*** въпрос към цялото общество:Защо няма необходимите специалисти по стандарт в приемните отделения?Какво правим да ги има,и защо системата с готовност жертва лекари,вместо да промени себе си,т.е.наистина да бъде система от мерки,болници и хора,които да са свързани,а не механичен сбор от специалисти,пациенти и лечебни заведения,работещи на парче?

2

Анонимен

преди 9 години

аз съм много обнадежден от д-р Москов имам чувството, че ще свърши нещо полезно, ако му се даде време и гръб.

1

Анонимен

преди 9 години

В този януарски студ директорката на медицински одит внезапно открила топлата вода. И занареждала "бързо", "радикално", "трябва", "ще" ... Да ви звучи познато от много години?