9

анонимен

преди 9 години

а така наречените бълг авиокомпании къде са в класациите

8

Аеронафт

преди 9 години

Malaysia Airlines естествено ;))

7

Паисий къде си?

преди 9 години

Статията директно е преведена от американската преса.Може ли такова безобразие-в бъларска преса да се допускат английски думи!?!Няма ли грамотни хора тук?Обърнете внимание на съюза "and"в края на изречението.Освен с купено мнение,че и неграмотни."По азбучен ред те са Aer Lingus (Ирландия), Alaska Airlines (САЩ), Icelandair (Исландия), Jetblue (САЩ), Jetstar (Австралия), Kulula (Южна Африка), Monarch Airlines (Великобритания), Thomas Cook (Великобритания), TUIfly (Германия) and WestJet (Кан

6

neo

преди 9 години

много са ми жалки и смешни гейофилите и западните ***. Толкова промити мозъци кога се пръкнаха и то в България- уж страна с умни хора. Е според нас самите де. Абе какви ли не Американски и Западни учени и политици симпатизират на Путин. Човека е в десятката на известните хора в САЩ изпреварвайки Байдън например и Далай Лама ...ноооо нееее, нашите наакани и комплексирани момченца го плюят с такава жестокост, че е нереално. А специално той с какво е виновен на България? Зашо сме против Русия??

5

Анонимен

преди 9 години

Най-безопасната е тази, която вече не лети.

4

Анонимен

преди 9 години

До !Аерофлот беше избран за най-добрата комплексна авиокомпания за 2014 в Европа.

3

Варна

преди 9 години

Защо н

2

Ив

преди 9 години

Путиновският господар ще си живурка още години в резиденцията за милярд евра край Сочи, но този там горе, гледа и не забравя, рано или късно руското *** ще си плати за стотиците невенни хора, загинали поради неговиата диктатура.

1

Шоп

преди 9 години

298 от загиналите лежат на съвестта на кремльовския вампир.