50

до 53

преди 9 години

Правилно! Който има пари, той печели изборите. Това е резултатът от 25 години фасадна "Демокрация".

49

Ламята на ...

преди 9 години

... Борисов е 13глава.

48

Ужас

преди 9 години

Спреха кюфтетата .....и ББЦ се разпадна ...!НЕМА НИ МАНДЖА , ...НИ ПАРИ ...НИ ДАЛАВЕРА ОТ ВЛАСТТА!КАРЪК-ДУДУК--НА ГЛАДНО ,НЕ СВИРИ !

47

Анонимен

преди 9 години

освн барека с колко човека останаха в ббц

46

Анонимен

преди 9 години

то излиза че и шестте партии са излъгали избирателите си за пореден път. Преди изборите се съдраха да лъжат че са против ГЕРБ а ГЕРБ против другите и накрая хоп коалиция на 8 те милиарда дълг и папкане. Докога лъжите ще ни минават. И все едни кукловоди ще дърпат соросоконците.

45

Анонимен

преди 9 години

Бареков, групата се управлява и от Доган и Делян. А коалицията не е петорна а шесторна, къде изпускаш ДПС. Плюс това вече двата лагера олигарси са се разбрали срещу 8 милиарда задлъжняване да ни оправят, пърдон да се оправят да стигне за всички. Умните и грозните къде сте бе?

44

Цонко

преди 9 години

Жалко, няма да се оправим. Щом продължават да се купуват депутати като картофи на битака.

43

Анонимен

преди 9 години

ДПС сега управлява с ГЕРБ. Честито!

42

пепа

преди 9 години

Бареков по-добре да коментира червения картон, който му показаха от неговата европейска партия АЛДЕ. Да обясни защо го снеха от поста зам.-председател? Дали за добра работа или заради голямата му уста, която на лягане и на ставане говори какъв велик български политик бил. Колкото до Ковачки - да обясни как стана така, че той пръв се прегърна с него, влезе в мините, за да манипулира миньорите да гласуват за него. И всичките тези глупости, които бълва, могат да минат само пред тези, които се захласват по него. Защото най-малко Бареков има интерес от предсрочни избори. Впрочем, него дори и това

41

Kondor

преди 9 години

И ТВОЙТА ПАРТИЯ КАТО АБВ КЬОРФИШЕК. С ЕДНА ДУМА ВИДЕХМЕ ВИ - ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ - ОСТАФКА

40

там

преди 9 години

Остана му само на Роската офицерската чест! :)

39

Анонимен

преди 9 години

Бареков върни на оръта парите ***.Извинисе на гн Борисов дето пра6та6е *** у тях да пла6ат семеиството му.Тои никога няма даго забрави.Тои е като дядо госпоод забавя но не забравя никога.

38

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Станишев и Бареков, кого представляват в Брюксел !?Не трябва ли да ги отзоват ?

37

Анонимен

преди 9 години

БАРАКУДАТА ГИ СБРА ОТ КОЛ И ВЪЖЕ И СЕГА СЕ ЧУДИ КАКВИ ГИ Е НАДРОБИЛ. ОТ СЕЛЯНИ КАКВО ДРУГО ДА СЕ ОЧАКВА? СЕЛЯНИЯТА Е НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО И ДА ПОГЛЕДНЕШ. А НАЙ ГОЛЕМИТЕ СЕЛЯНИ ГЛАСУВАХА ЗА ДА СИ ИМАТ СЕЛЯНИЯ У ПАРЛАМАТА. ДА ВИ СА ЧЕСТИТИ СЕЛЯНИТЕ У ПАРЛАМАТА ТАВАРАШИ. НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СИ ИЗБЕРЕТЕ ОЩЕ ПО ГОЛЕМИ СЕЛЯНИ И ЧЛЕНОВЕ НА ТКЗС-то..

36

Иван

преди 9 години

Бареков най добре е да не се показваш повече че много се излагаш.На Борисов едва ли му трябват твоите депутати - Бараков,Петров и другите там.Ако му трябват той ще си вземе интелигентни хора а не случайно попаднали мераклии.Колкото и да лаеш не си оригинален.Цяла България разбра твоята алчност и самовлюбеност.Излъга една партия,излъга едни наивни хора които или са неграмотни или са си представили как ще потече мед и масло ако пуснат гласа си за ***.Няма как всички да са виновни а ти не.

35

дудук

преди 9 години

Бареков,бедний Бареков....Прелъстен и изоставен.

34

запад

преди 9 години

Щял да работи за подобряване на имиджа на България. Да почне да се бръсне, като за начало.

33

Анонимен

преди 9 години

Бареков не е изролзвал никого. Бареков всъщност беше употребен. Той бе вкаран в политиката от Василев и Пеевски, след погрома на Василев, си намери нова дружка, която да го спонсорира в лицето на Ковачки. Само, че за разлика от Цв.Василев, Ковачки е хитър и не можеш да го измамиш. Та ей така под носа на Бареков му прибра депутатите. И сега *** клепа като в необрано лозе. Всъщност това е много показателно за политиката у нас, всичко е задкулисно и архитектите на партиите все са си във власта.

32

електората

преди 9 години

Кольо,Кольооо използва Певски и Цв.Василев да се вкараш в ЕП,а балъците се осъзнаха какъв си двуличник и един по един ти биха шута,за да те боли на пресекулки.

31

info.

преди 9 години

Това което казва Барека е така!Но Барек,я кажи Иван Костов защо спря парата,а?Нали тебе те беше определил като заместник на Борисов