30

тя

преди 9 години

Кой ли щеше да познава тая Рада ,ако не беше Бареков?

29

Стоян

преди 9 години

Ще остане сам,сред вълците.

28

анонимен от родопа

преди 9 години

браво РАДЕ,аз ВИ познавам не знам защо се захвана с тоз човек и с таз партия,ти си много упорита ученолюбива, достигаш си целите,като баща си.като те видях при барекоф онемях.кадърни люде като теб трябват на таз държава но не с тези хора.дано да успееш в бъдеще, бъди в политиката не се отказвай.

27

Austin Powers

преди 9 години

Напускащите дали не правят грешка? Според ***, той ще е следващия премиер на България.

26

Анонимен

преди 9 години

Бареков и кой ли не може да стане премиер, няма никакъв проблем само олигархията трябва да включи на пета скорост медийното подлизурство и героизировката. Единственото условие е избраникът на олигархията и медиите да прецака страната в ползу олигархом. Бареков не става? Ми може да не се е продал...

25

Анонимен

преди 9 години

На ББ коронния номер му е да подменя вота на избирателите. И медийния конфорт да се нахвърля на всеки който не му играе по гайдето - сега на мушката е Бареков. Предстои да бъде изкаран какъв ли не. А той за разлика от преминалите към властта е последователен. Ха сега хулете го, по добре отработения *** сценарий.

24

Вервай им

преди 9 години

От тази поредна новина за напускане за сетен път се убеждавам, че ББЦ беше създадена само за да могат всички цитирани "политици" да се решат личните житейски въпроси и след това да "останат разочаровани", да напуснат и да търсят поредния "келепир". Шом и Барека напусна ...

23

Анонимен

преди 9 години

Коджабашева явно не издържа на предателствата на ония от ЛИДЕР, които сега гласуват с ГЕРБ и ДПС.

22

Венелин

преди 9 години

Интересно защо плюете госпожа Коджабашева, която е един изключително сериозен и точен човек и пишете всякакви измислици? Пък тя не е и депутат, защото Барека щеше уж да се откаже от евродепутатството и тя да иде на негово място, но после реши друго...

21

Анонимен

преди 9 години

Ратка е бивше гадже на *** в телевизията.

20

Анонимен

преди 9 години

ВСИЧКО ЗА ПРОДАН ! БАРЕКА, ПОДОБНО НА ЯНЕТО ГО РАЗБРА !

19

Анонимен

преди 9 години

Тези търтеи и лапачи, кога ще се научат че ако говорят принципи, на бегом марш трябва да напуснат парламента. Бареков може да аболютен мошеник, обаче той ги вкара в парламента. Без него щяха да видят софрата на кукуво лято.

18

Анонимен

преди 9 години

Напуснали са един клоун, който ги използва да си оправи живота...

17

8

преди 9 години

Селска чест-използва го ,докато й беше нужен,и сега му показа червен картон!Всеки депутат,който напусне партията,която го е направила ДУПЕТАТ,трябва задължително да излезе от народното събрание!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

АБВ

преди 9 години

До Иван 19Няма нецензурни думи. Всичко, което си написал е вярно.

15

Иван

преди 9 години

евродепутат.Второто се случи - голяма заплата, командировъчни,издръжка на екип секретарки .Остави партията на задна скорост да върви напред.Трудна работа.И започнаха да се осъзнават - поне умните хора в партията - мишките ще стоят дори за трохи - те нямат идеология.Заглавието на статията ме заинтригува САМО В ПИК! Защо ли - или Бареков плаща добре или ПИК не осъзнават как се излагат да публикуват единствени провалил се политик.Дано да не е за дълго.Коя е нецензурната дума?

14

Иван

преди 9 години

Този коментар беше за ПИК.Те обаче съзряха нецензурно съдържание.Дали някой от коментиращите може да посочи точно кои думи са нецензурни."Свидетел съм на политическия живот в България в последните 25 години.Откровено казано Бареков е единствения политик макар и с кратка биография на такъв който толкова подло,гнусно и безцеремонно измами съпартийци и гласоподаватели.Целта му успя - те бяха две - или да стане премиер което е трудно постижимо с човек с толкова сиво вещество или пък да стане

13

АБВ

преди 9 години

Браво г-жо Коджабашева. Изобщо не трябваше да се свързваш с него, но е добре, че бързо разбра какъв човек е Бареков.. По-добре късно отколкото никога.

12

Как Сийка

преди 9 години

Като ви думах,че ми гледаха на кафе и ми казха,че много скоро тая партия хептен ще се разпадне и комай не е далеч времето,когато тя ще бъде партия от един член - г,син Бюреков,не ми вярвахте,ама на,май-май ще излезне верно.Отивам да ми гледат пак,че да зная кога да отслужи дядо поп молебен за "Бог да прости!" - ами тъй,де,не всеки ден се пръкват такива партийки-еднидневки дето виреят под лозунга" Една партия,една личност,един член,един евродепутат!" Не политик ,а АРХИ-ХИТРЕЦ е тоя Бюреков!

11

Велев

преди 9 години

До ССТези дето се продадоха на Ковачки и Борисов ще продължават да съществуват.