14

турчин

преди 9 години

Не казахте нищо за изгонения от парламентарната група на ДПС Гюнай Хюсмен регистрирал за съветник Кабил известен с прзвището Капси съден за убийство. Гюнай лъже по медиите и прави шоу като както каза в едно предаване че когато стане депутат ще даде кола на томбола. Питам хората как ще стане депутат като той беше осми. Естесвено ще купи и прегна цялата общинска администрация да работят за него т.е. преференциален вот. Последно се разбра че в Исперих не управлява ДПС а има политическа мафия.

13

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

ТА НАЛИ СА МОЗЪЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ЗАТОВА НАРОДА ГИ Е ИЗБРАЛ. ЯВНО СА *** КОЙТО Е НЕСПОСОБЕН ДА РАБОТИ В ПОЛЗА НА БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО В ГЛАВАТА НЕМА НИЩО. И ЗА КАКВО НИ СА ТОГАВА, ЩОМ ДРУГ ЩЕ РЕШАВА ВМЕСТО ТЯХ. КУКЛИ НЕ НИ ТРЯБВАТ.

12

Анонимен

преди 9 години

Да си ги вземат от ромската маxала - там са специалисти по краденето

11

Маркс

преди 9 години

Така както вървим, до никъде няма да стигнем. Та нима баш управляващите не са със съмнителна репутация? Я да седнем и да напишем една просба за анексия до турския султан, докато не са ни превърнали в африканско гето.

10

преди 9 години

Такова мнение - за 240 депутати мързеливци и оше 500-600 лапачи многознаещи , един ден написах в един сайт , но беше изтрито като нецензурно . Питам защо .

9

хах

преди 9 години

До zeusПолагат им се допълнителни пари в размер на 2/3 от заплатата - дали ги разпределят и дали на 1 или 3 души, това е техен проблем.

8

zeus

преди 9 години

Правилно ли разбрах, че освен 240 прасета в парламентарната *** има и 720 свинари със заплати 2/3 от тази на самите прасета? Предвид факта, че самите депутати нищо не правят и вземат пари си представям какво е с "помощниците"!

7

L.

преди 9 години

До ИСТИНАТАДокато народа само си седи в нета и си чеше езика, то и аз да съм, и аз няма да го мисля.

6

Анонимен

преди 9 години

Каквито депутатите, такива и съветниците. Такива си ги избрахме.

5

ИСТИНАТА

преди 9 години

НИКОЙ НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА !! ВСИЧКИ СА КРАДЦИ И ЛИЦЕМЕРИ !

4

Без Ред не Става!

преди 9 години

Та така, казвате били със съмнителна репутация.. Значи за панделата, а не за парламенто.. У нашата мила Родина само трепане може ред да сложи.. Иначе Простотия , Кражби, Убийства, Корупция и т.н

3

Анонимен

преди 9 години

Всеки уважаващ себе си, млад мъж, е с Iphone 6+.

2

НИКОГА ВЕЧЕ БСП

преди 9 години

Съд за Орешарски, Станишев и Сидеров заради националната катастрофа, до която доведоха България!

1

Анонимен

преди 9 години

Яка лапачка, а някои още не са си поличили заплатите и идват новите сметки за тока.